Магазин за златна бижутерия и часовници "Принцеса" ще подари стилен часовник на eдин от слушателите на Радио Fresh!

Всеки празник носи вдъхновение и еуфория, но има начин да пренесем празничното настроение в ежедневието -  чрез блясъка на красивите бижута и стила на часовника, който носим. Те са с нас, радват ни и привличат погледа на хората около нас. Те са аксесоар, който издава характера на притежателя им. 
 
Сега Радио Fresh! ти дава шанс да си спечелиш стилен часовник от магазин "Принцеса". Включи се в жребия, влез във Facebook страницата на радиото, открий тематичната публикация и качи снимка, запечатала незабравим момент от абитуриентски бал - твоя или на твой близък. Снимки може да се изпращат и на имейл igra@radiofresh.bg.
 
Играта се провежда с любезната подкрепа на магазин за златна бижутерия и маркови часовници "Принцеса" - гр. София, ул. Пиротска 5 и бул. Мария Луиза 60. 
 
На всички свои клиенти, обичащи и даряващи красота, в магазина се предлага изключителна по уникалност колекция от диаманти и златна бижутерия, богато разнообразие на неповторими брачни халки и професионално гравиране, море от маркови часовници – съвършени по вид и прецизност.
 
"Принцеса" – нека взаимно си подарим радост!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 23.04-26.05.2019
 

Свързани новини

Спечели с бисквити "Детство Мое"

06.05.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Коментари


flash