Да преборим пролетната умора със Sanostol!

Спечели в играта на Радио Fresh! и Sanostol! Отговори на въпроса, който ще намираш всеки ден във фейсбук страницата на Радиото и в края на деня двама от всички, дали верен отговор, ще спечелят Sanostol мултивитамини с калций!
 
Пролетната умора е популярен термин, който описва усещане за понижена енергия, замаяност и умора в края на зимата и началото на пролетта. 
 
Пролетна умора може да се причисли към т.нар. сезонни афективни разтройства, към които се отнася и зимната депресия. Това са нарушения, които се срещат при хората през определен период от годината и засягат по-често жените от колкото мъжете. Засягат се предимно млади хора, но може да се наблюдава при хора от всички възрасти. Колкото по-далече се намираме от Екватора, толкова повече нарастват случаите на пролетна умора и сезонни афективни разтройства. 
 
Пролетната умора може да се дължи на разнообразни фактори. Липсата на достатъчно слънчева светлина през зимата и намалената физическа активност, неподходящият хранителен режим, който не доставя на организма достатъчни количества от нужните витамини, минерали и други жизненоважни елементи. 
 
Хиповитаминозата (недостиг на витамини) е една от най-често срещаните причини за появата на умора в началото на пролетта. Едностранните хранителни навици също са възможна причина за това. Ниското ниво на витаминните, високомаслените и висококалорични диети лишават организма от важни витамини и минерали, което също може да ви накара да се чувствате уморени и изтощени.
 
Така че помислете дали нямате недостиг на магнезий, желязо или витамин В12, защото те поддържат нормалния енергиен баланс. Ако усетите подобни симптоми, помислете за подсилване на организма с помощта на подходящи и доказали качествата си добавки към храната с мултивитаминен комплекс.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията:08-12.04.2019
 
Списък на спечелилите:
08.04 Svetla Petrova, Кремена Кънчева
09.04 Hristo Zanev, Ivailo Minchev 
10.04 Lusi Lisakova, Зайде Аширк
11.04 Zdravko Zahariev, Цветелина Зафирова 
12.04 Velimir Varbanov, Kristian Nikolov

Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Коментари


flash