Alfa Brides by Bridal House – за жените, които знаят какво искат и търсят!

Бутик Bridal House започна новата година с ново име и ново лого, вдъхновено от силните жени, които знаят какво искат от живота, от мъжа до себе си, от сватбения си ден и рокля. Водени от тази идея, създателите на Bridal House, Емилия и Янис Куркутиади, ви представят Alfa Brides – концепция, която задълбочава развитието на идентичността на бранда/популярния български бутик за булчински рокли. 
 
От близо 4 години Bridal House съществува на модния пазар като ексклузивен представител на престижния американски бранд Justin Alexander - семейна компания, която е един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа. 
 
Марката дебютира на сцената на сватбените облекла през 1949 година. Дизайнерите, които работят за бранда, са едни от най-търсените и награждавани в целия свят. За най-важния ден в живота на всяка жена, те успяват да съчетаят модерните тенденции с класиката на вечната елегантност. 
 
У нас моделите на Justin Alexander можете да откриете само и единствено в двата бутика на Alfa Brides в София и Варна. Неслучайно американският фешън бранд се довери на партньорство също със семейна компания в България. Alfa Brides e съвършеното съчетание от романтичните дизайнерски рокли на Justin Alexander, изключително обслужване и убеждението, че бъдещето принадлежи на смелите, открояващите се жени.   
 
 
Собствениците на бутика, Емилия и Янис, споделят, че новото логото и име носят духа на гръцката култура, език и архитектура. Символиката е силна, както и дамите, които се доверяват на Alfa Brides и Justin Alexander.
 
Късметлийката от играта на Радио Fresh! и Alfa Brides е Любослава Ангелова. Честито! 

Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Коментари


flash