Спечели новия Nokia 7.1 с Радио Fresh!

Ежедневието ни вече е немислимо без мобилните телефони, но изборът става все по-труден заради изобилие от модели с повече екстри – повече пиксели, мегабайти, знайни и незнайни приложения. 
 
Представяме ви най-новите смартфони Nokia с чист Android™ и полезните технологии, които се вписват ненатрапчиво, помагат ни да сме по-ефективни, по-доволни, по-свързани...
 
Сега имате шанс да си спечелите новия Nokia 7.1, ако участвате в жребий отговоряйки вярно на въпросите на Nokia в официалната Facebook страница на Радио Fresh! Освен голямата награда, ще раздадем и 9 дневни награди – двоен билет за кино!
 
Новите смартфони Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1 са част от семейството на AndroidOne™. Те  идват с гарантирани 3 години актуализации на сигурността, 2 години актуализации на операционната система, както и с готовност за ъпгрейд към Аndroid P (Android 9.0) За да пестят батерията, телефоните с Android One дават приоритет на вашите най-важни приложения, намаляват употребата на енергия докато са в джоба или чантата ви. Друго предимство е бързото зареждане на батерията с порт USB-TypeC  - цели 50% за половин час.
 
С новите  Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1 съхранявате всичките си спомени с Google Photos безплатно и разполагате с неограничено висококачествено хранилище за снимки.
 
С помощта на софтуер, разработен от Google, телефоните с Android One са лесни за навигиране и готови да се персонализират направо от кутията, разполагайки само с ограничен борй предварително инсталирани приложения. С месечните актуализации на защитата  и интегрираната услуга за Google Play Protect, те са сред най-сигурните.
 
Новите Nokia 5.1 Plus  и Nokia 7.1  отправят сериозна заявка за смартфони с премиум параметри в средния ценови клас. Те интегрират в себе си най-новите технологии като изкуствен интелект и професионални функции на камерите, предоставят първокласно усещане и удоволствие при употреба.
 
Nokia 5.1 Plus - Достъпният флагман 
 
Към днешна дата Nokia 5.1 Plus е един от най-достъпните смартфони с най-усъвършенствания за момента процесор на MediaTek – MediaTek Helio P60. Проектиран е да поема с лекота и прецизност големи натоварвания от игри, видеоприложения и множество задачи едновременно, смартфонът е идеален за по-взискателните мобилни геймъри и любителите на ТВ маратони..
 
Изкуственият интелект в Nokia 5.1 plus позволява адаптиране към начина му на ползване, разпознаване на лица и обработка на снимки в реално време. Споделяте двете страни на историята с #Bothie, защото #Selfie снимките и видео вече не са достатъчни. С Nokia 5.1 Plus разполагате с функцията Dual-sight, за да снимате с двете камери едновременно и имате възможност да споделите видеото или снимката на момента.  С добавените ефекти и емотикони ще правите забавни снимки, подобни на такива с приложения /например Snapchat /, но без досадни реклами и нужда от допълнителни инсталации.
 
Nokia 7.1 – Изкуствен интелект и последни иновации от Google 
 
Nokia 7.1 впечатлява с висококачествени материали и изработка, които традиционно очаквате от смартфоните Nokia - oтпред е с алуминий 6000 и Gloria Glass, a за създаването му са внедрени процеси от бижутерството и изработката на най-скъпите часовници. 
 
Nokia 7.1 е първият смартфон на Nokia, който идва с технология на екрана PureDisplay за превъзходно гледане с HDR качество. Той поддържа и функцията да възпроизвежда съдържание, което не е в HDR стандарт,  но го конвертира в такъв с помощта на специален модул, за да осигури възможно най-доброто качество на изображението при всякакви условия.
 
Nokia 7.1  разполага с чувствителна 12MP/5MP двойна основна камера с оптики ZEISS и два сензора за фокусиране, гарантиращ супербърз автофокус, който го отличава от останалите смартфони. Втората камера играе ролята на дълбочинен сензор за повече от всяка снимка. С технологията за HDR фотография камерата създава великолепни изображения при всякакви условия, включително при ниска осветеност. 
 
Снимането на обект в движение е трудна задача и резултатът в общия случай не е добър, но за Nokia 7.1 това е като детска игра благодарение на двоен фотодиод, който имитира човешкото око и използва всички всички пиксели за заснемане на обекти в движение. Освен това Nokia 7.1 е горд член на  семейството на Android One, които пристигат с висококачествен софтуер, одобрен от Google. Това дава по-голямо пространство за съхранение и по-дълъг живот на батерията, а единствените предварително инсталирани приложения включват последните иновации с изкуствен интелект от Google.  
 
И двата нови смартфона - Nokia 7.1 и Nokia 5.1 Plus са готови за актуализиране до Android 9, който включва функции подсилени от изкуствен интелект. Те  правят устройството по-интелигентно, по-бързо и по-адаптивно, докато го използвате. Функцията за адаптивна батерия ограничава използването на енергията от приложения, които не използвате често, а функцията App Actions прогнозира какво ще направите, за да сте един ход пред другите. Тези функции допълнително рационализират използването на вашето устройство и  вашето Android изживяване.
 
Остани на линия, слушай Радио Fresh! 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 19-30.11.2018
 
Списък на спечелилите:
19.11 Tsonka Vuteva
20.11 Християн Георгиев
21.11 Tanya Georgieva
22.11 Анатоли Невил Йоана Маринови
23.11 Desislava Naydenova
26.11 Veselina Vladimirova
27.11 Петя Николова
28.11 Витан Бойков Георгиев
29.11 Aleksandar Jordanov 
Голямата награда печели:
Янислава Тодорова

Свързани новини

Спечели часовник от "Принцеса"

24.04.2019

Спечели Златното зайче на Lindt

19.04.2019

Спечели с "Дар от Боговете"

15.04.2019

Спечелете продукт на Laboratorios BABÉ

15.04.2019

Спечели и запали с Моto Expo 2019!

10.04.2019

Коментари


flash