Открий Bosch и спечели страхотни награди всеки ден!

Открий Bosch и спечели страхотни награди с новата игра на Bosch, Радио Fresh! и DizzyRiders.bg!
 
Bosch е изключително ценена по целия свят марка и това определено не е случайно – качествата на продуктите й са върхови, Bosch не прави никакви компромиси. Това е само допълнителна мотивация да спечелиш наградите, които те очакват! 
 
Какво трябва да направиш? Влез на DizzyRiders.bg и открий къде е скрито логото на Bosch! Намериш ли го, кликни на него, за да отговориш на въпроса в играта и всеки, който е дал верен отговор, има шанс да спечели чудесна награда от Bosch!     
 
Какво печелиш? Всеки ден наградата са чистачки за автомобил AeroEco, а зарядно за акумулатор очаква най-големия късметлия в края на всяка седмица. 
 
Кога теглим наградите и как да разбереш дали печелиш? Дневните награди теглим в 17:30 и ги обявяваме веднага в ефира на Радио Fresh!, а голямата награда – в края на всяка седмица, като печелившият също ще си чуе името по радиото. Разбира се, ще намериш и списък в дъното на този пост.
                                                
Не се колебай, включи се смело в играта на Bosch, DizzyRiders и Радио Fresh!. Правилата са ясни, условията – лесни. За теб остава само да участваш и да спечелиш. Късмет!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 12.11-07.12.2018

Свързани новини

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Коментари


flash