Катарино СПА Хотел – здравословна храна, уют и хармония сред природата

През пролетта стартира нова ера за Катарино СПА Хотел. Елегантната визия и дизайн на комплекса са вдъхновени от лястовиците, свили гнезда в живописната местност Катарино, както и от завладяващите гледки към Пирин и Рила.
 
 
Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на "уелнес" философията и любов към природата, с цел постигане на хармония на духа, ума и тялото – от локацията на хотела в подножието на вечнозелените гори, близо до ски пистите на Банско, но далеч от шума на курорта, през концепцията за собствено производство, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения интериор на 139-те стаи и апартаменти. 
 
Планински уют, чиста храна, хармония и релакс... вдъхновени от Природата! Това е Катарино СПА Хотел. Сега слушателите на Радио Fresh! имат шанс чрез жребий да спечелят две седмични награди – почивка за двама* с две нощувки в Катарино СПА Хотел, ако се включат в играта и отговорят вярно на седмичния въпрос, изпращайки имейл на адрес igra@radiofresh.bg.
 
 
Седмичният въпрос ще откриете в тематичната ни публикация в официалната страница на радио Fresh!, а отговора му в сайта на хотела hotelkatarino.com.
 
*датите за престой подлежат на допълнителна резервация, спрямо заетостта на хотела и извън периода 21.12.18-16.02.19.
 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 20.08-03.09.2018
 
Наградите печелят:
Седмица 1: Мария Кирякова
Седмица 2: Дарина Стоянова

Свързани новини

Открий Bosch и спечели страхотни награди

12.11.2018

Участвай в страхотната игра на EPAY-GO

22.10.2018

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Коментари


flash