Катарино СПА Хотел – здравословна храна, уют и хармония сред природата

През пролетта стартира нова ера за Катарино СПА Хотел. Елегантната визия и дизайн на комплекса са вдъхновени от лястовиците, свили гнезда в живописната местност Катарино, както и от завладяващите гледки към Пирин и Рила.
 
 
Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на "уелнес" философията и любов към природата, с цел постигане на хармония на духа, ума и тялото – от локацията на хотела в подножието на вечнозелените гори, близо до ски пистите на Банско, но далеч от шума на курорта, през концепцията за собствено производство, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения интериор на 139-те стаи и апартаменти. 
 
Планински уют, чиста храна, хармония и релакс... вдъхновени от Природата! Това е Катарино СПА Хотел. Сега слушателите на Радио Fresh! имат шанс чрез жребий да спечелят две седмични награди – почивка за двама* с две нощувки в Катарино СПА Хотел, ако се включат в играта и отговорят вярно на седмичния въпрос, изпращайки имейл на адрес igra@radiofresh.bg.
 
 
Седмичният въпрос ще откриете в тематичната ни публикация в официалната страница на радио Fresh!, а отговора му в сайта на хотела hotelkatarino.com.
 
*датите за престой подлежат на допълнителна резервация, спрямо заетостта на хотела и извън периода 21.12.18-16.02.19.
 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 20.08-03.09.2018
 
Наградите печелят:
Седмица 1: Мария Кирякова
Седмица 2: Дарина Стоянова

Свързани новини

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Играй с Lucy Fashion в Instagram

10.12.2018

Спечели в играта на "Дар от Боговете"

03.12.2018

Спечели билет за шоуто на Slatkaristika!

26.11.2018

Спечели двоен билет за концерта на Графа

19.11.2018

Коментари


flash