Включи се в играта "На път с Shell и радио Fresh!"

Лятото обича пътешествията, а твоята кола обича качествено гориво! Включи се в лятното приключение "На път с Shell и радио Fresh!"
 
Слушай радио Fresh! и участвай в играта! Всеки делничен ден ще задаваме въпроса на деня. Отговори с имейл на igra@radiofresh.bg, като добавиш имената си, телефон за връзка и изрично съгласие името ти да бъде обявено публично, ако спечелиш. Имейли без това съдържание няма да участват в жребия! Влез и във facebook, за да си подготвен за играта! Разбери повече за предимствата на горивата Shell, сега с обновена формула, с добавки от ново поколение. 
 
ПОСЛЕДНИЯТ въпрос за 17 август е: Колко километра общо изминават автомобилите, участвали в тестовете при разработването на DYNAFLEX технологията?
a) над 3 млн. км.
б) над 49 км.
в) над 15 хил. км.
 
Победителите ще теглим чрез жребий в "Power Request" с Надя. Очакват ви страхотни награди от Shell - всеки делничен ден трима от вас ще печелят ваучер за гориво на стойност 25 лв. + колекционерска количка. 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-17.08.2018
 
Списък на спечелилите:
1. 06.08 
Емил Маджаров 
Райна Атанасова
Кристиян Бандев
2. 07.08 
Димчо Димов
Ренета Димитрова  
Иво Богданов
3. 08.08
Албена Ангелова
Янко Костов
Петър Данаилов
4. 09.08 
Стефан Пачеръзов
Миглена Кръстева
Екатерина Георгиева
5. 10.08
Светослав Буеклиев 
Иван Матев
Румяна Викторова
6. 13.08
Даниела Димитрова
Румен Янков
Валентина Йорданова
7. 14.08 
Светла Караджова 
Мустафа Исметов 
Mирослав Tодоров 
8. 15.08
Руска Димитрова 
Яница Богданова 
Димитър Ангелов 
9. 16.08
Ачо Димитров 
Александър Данчев 
Теодора Димова 
10. 17.08
Иван Митев 
Йордан Блажев 
Галина Емилова 
 
 
Повече за впечатляващата DYNAFLEX технология, която прави горивата Shell толкова ефективни:
Горивата Shell са създадени за максимална ефективност и оптимална работа на всеки двигател. Така където и да отиваш, го правиш с увереност. 
 
Последното поколение горива Shell съдържа новата технология DYNAFLEX, която помага за постигането на върхово представяне и ефективност на двигателя.  И тъй като бензинът и дизелът се различават по своите основни характеристики, то компанията разработи специална DYNAFLEX формула за всеки вид гориво.
 
Дизелово гориво Shell FuelSave Diesel
Замърсените горивни дюзи могат да допринесат за неефективно горене. DYNAFLEX технологията съдържа молекули, които премахват отлаганията и запазват двигателя чист и ефективен.
 
Бензиново гориво Shell FuelSave 95
Тук DYNAFLEX технологията се грижи за чистотата на всмукателните клапани и горивните инжектори с усъвършенствани почистващи молекули. А с новия модификатор на триенето, съдържащ се в бензина, се намалява загубата на енергия при триене между буталата и стената на цилиндъра в двигателя.
 
Бензиново гориво Shell V-Power
Усъвършенстваната DYNAFLEX формула е проектирана да работи в екстремните условия на горивната всмукателна система, разрушавайки и почиствайки отлаганията там. В сравнение с Shell FuelSave 95, горивото Shell V-Power разполага с 3 пъти повече намаляващи триенето и 3 пъти повече контролиращи отлаганията молекули. Създаден за върхово представяне и ефективност – разработен е в партньорство и препоръчван от Ferrari.
 
Дизелово гориво Shell V-Power Diesel
Увеличените нива на почистващи молекули в DYNAFLEX технологията в Shell V-Power Diesel го прави най-ефективното дизелово гориво Shell. С негова помощ ключови компоненти на горивната система се поддържат чисти от влошаващи представянето отлагания, както и да се намали степента на корозия.
 
Разработването на серията горива Shell с DYNAFLEX технология е резултат от дългогодишна програма, включваща тестове с над 240 автомобила, изминали общо над 3 млн. км. Качеството на горивата се проверява редовно с помощта на SGS, независима швейцарска компания за сертифициране. А в резултата можете да се убедите на всяка бензиностанция Shell.

Свързани новини

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Играй с Lucy Fashion в Instagram

10.12.2018

Спечели в играта на "Дар от Боговете"

03.12.2018

Спечели билет за шоуто на Slatkaristika!

26.11.2018

Спечели двоен билет за концерта на Графа

19.11.2018

Коментари


flash