Слушай Радио Fresh! и спечели Nokia 6!

Ако искаш да спечелиш новия Nokia 6, отговори вярно на въпроса на деня във Facebook страницата на Радио Fresh! и вече участваш в жребия! Освен голямата награда, всеки делничен ден един от вас ще печели два билета за кино!
 
Два от най-новите модели на Nokia влизат в магазините тази седмица. Това са Nokia 6.1 и Nokia 7+. И двата смартфона разчитат на Android One - софтуерното решение на Google, което предлага рационализиран, лесен за използване интерфейс. Благодарение на него устройствата сами ще актуализират системата си за сигурност и ще обновяват операционната си система в следващите две години, което означава, че притежателите им ще разполагат с последните иновации на Google навреме и когато им потрябват. Двата смартфона идват с набор от предварително инсталирани приложения и безплатно неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество в облака Google Photo. 
 
Nokia 6.1 показва над 60% по-добро представяне в сравнение с предходния модел Nokia 6. Устройството постига много по-бързо сваляне и изполване на приложенията благодарение на осемядрен на 2.2GHz процесор Qualcomm Snapdragon 630 и RAM памет от 3GB. 
 
Камерата определено е една от привлекателните черти на този смартфон. Отново създадена в партньорство със ZEISS Optics и с особената си двойна светкавица, новият Nokia 6 превръща всяка снимка в достойна за споделяне на момента. Основната камера е 16 MP, а предната – 8MP. Вълнуваща опция е едновременното снимане и с двете камери. Това е възможно с режима Dual-Sight, който позволява да виждате едновременно какво се случва и от двете страни на устройството. Екранът се разделя на две и паралелно споделя образите и от двете камери. А този двоен образ може да бъде не само запазен, но и споделян директно във Facebook Live или YouTube Live. Смартфонът позволява и висококачествени 4К видео записи, от които можете да изрязвате кадрите, които ви допадат, и да ги превърнете в прекрасни фотоси без компромиси с качеството.
 
Nokia 7 Plus е следващият модел, за който от самата компания твърдят: Това е телефонът, на който можеш да разчиташ. Създаден е от алуминий и специално покритие, което носи усещането за керамика. Устройството разполага с впечатляваща 3800 mAh батерия, която осигурява захранване в рамките на цели два дни. С този смартфон разчитате на още по-добър процесор - осемядрен на 2.2GHz  Qualcomm  Snapdragon 660 и на RAM памет от 4GB. 6-инчовият Full HD дисплей също много лесно може да бъде разделен на два отделни прозореца, на които паралелно да правите различни неща.
 
Камерите на Nokia 7 Plus са 16 MP и 12 MP, също разработени съвместно със ZEISS Optics. Осигуряват двукратно оптично увеличение и ярки цветове, които вдъхват живот на снимките ви иизключителната ефективност при слаба осветеност, за фотосесии денем или нощем. Но Nokia 7 Plus една още по-актуална функция - режимът Pro Camera, който е бърз и лесен начин да настроите баланса на бялото, фокуса, ISO, скоростта на затвора и компенсацията на експонацията за изключителни изображения във всекидневния ви живот. 
 
Това устройство притежава добър слух и още по-добър звук. Където и да сте, независимо от нивото на децибелите, трите висококачествени микрофона на Nokia 7 Plus улавят всеки звуков нюанс балгодарение на пространствена аудио технология.  
 
Остани на линия! Слушай Радио Fresh!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-26.06.2018
 
Списък на спечелилите:
1. 13.06 Павел Димитров
2. 14.06 Милена Янкова
3. 15.06 Женя Манева
4. 18.06 Eleonora Bochkova 
5. 19.06 Vasil Ivanov

Свързани новини

"Твоят футболен герой" с Допелхерц

14.06.2018

Ксанадрен и Ксанадиет преди всяка диета!

01.06.2018

Спечели с Purelogicol

21.05.2018

Събудете настроението с Bianchi Coffee!

16.05.2018

Skechers – удобни обувки на разумни цени

10.05.2018

Коментари


flash