Слушай Радио Fresh! и спечели Nokia 6!

Ако искаш да спечелиш новия Nokia 6, отговори вярно на въпроса на деня във Facebook страницата на Радио Fresh! и вече участваш в жребия! Освен голямата награда, всеки делничен ден един от вас ще печели два билета за кино!
 
Два от най-новите модели на Nokia влизат в магазините тази седмица. Това са Nokia 6.1 и Nokia 7+. И двата смартфона разчитат на Android One - софтуерното решение на Google, което предлага рационализиран, лесен за използване интерфейс. Благодарение на него устройствата сами ще актуализират системата си за сигурност и ще обновяват операционната си система в следващите две години, което означава, че притежателите им ще разполагат с последните иновации на Google навреме и когато им потрябват. Двата смартфона идват с набор от предварително инсталирани приложения и безплатно неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество в облака Google Photo. 
 
Nokia 6.1 показва над 60% по-добро представяне в сравнение с предходния модел Nokia 6. Устройството постига много по-бързо сваляне и изполване на приложенията благодарение на осемядрен на 2.2GHz процесор Qualcomm Snapdragon 630 и RAM памет от 3GB. 
 
Камерата определено е една от привлекателните черти на този смартфон. Отново създадена в партньорство със ZEISS Optics и с особената си двойна светкавица, новият Nokia 6 превръща всяка снимка в достойна за споделяне на момента. Основната камера е 16 MP, а предната – 8MP. Вълнуваща опция е едновременното снимане и с двете камери. Това е възможно с режима Dual-Sight, който позволява да виждате едновременно какво се случва и от двете страни на устройството. Екранът се разделя на две и паралелно споделя образите и от двете камери. А този двоен образ може да бъде не само запазен, но и споделян директно във Facebook Live или YouTube Live. Смартфонът позволява и висококачествени 4К видео записи, от които можете да изрязвате кадрите, които ви допадат, и да ги превърнете в прекрасни фотоси без компромиси с качеството.
 
Nokia 7 Plus е следващият модел, за който от самата компания твърдят: Това е телефонът, на който можеш да разчиташ. Създаден е от алуминий и специално покритие, което носи усещането за керамика. Устройството разполага с впечатляваща 3800 mAh батерия, която осигурява захранване в рамките на цели два дни. С този смартфон разчитате на още по-добър процесор - осемядрен на 2.2GHz  Qualcomm  Snapdragon 660 и на RAM памет от 4GB. 6-инчовият Full HD дисплей също много лесно може да бъде разделен на два отделни прозореца, на които паралелно да правите различни неща.
 
Камерите на Nokia 7 Plus са 16 MP и 12 MP, също разработени съвместно със ZEISS Optics. Осигуряват двукратно оптично увеличение и ярки цветове, които вдъхват живот на снимките ви иизключителната ефективност при слаба осветеност, за фотосесии денем или нощем. Но Nokia 7 Plus една още по-актуална функция - режимът Pro Camera, който е бърз и лесен начин да настроите баланса на бялото, фокуса, ISO, скоростта на затвора и компенсацията на експонацията за изключителни изображения във всекидневния ви живот. 
 
Това устройство притежава добър слух и още по-добър звук. Където и да сте, независимо от нивото на децибелите, трите висококачествени микрофона на Nokia 7 Plus улавят всеки звуков нюанс балгодарение на пространствена аудио технология.  
 
Остани на линия! Слушай Радио Fresh!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-26.06.2018
 
Списък на спечелилите:
1. 13.06 Павел Димитров
2. 14.06 Милена Янкова
3. 15.06 Женя Манева
4. 18.06 Eleonora Bochkova 
5. 19.06 Vasil Ivanov
6. 20.06 Калоян Йорданов
7. 21.06 Vanina Krasteva
8. 22.06 Georgi Nikolov 
9. 25.06 Tsvety Ivanova
10.26.06 Miron Mladenov 
 
Голяма награда: Evdokia Chavgova
 

Свързани новини

Стани част от "Нощта на Блондинките"

15.02.2019

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Хапни и спечели с Ядки АЯ

01.02.2019

Бутик Alfa Brides by Bridal House

28.01.2019

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Коментари


flash