Skechers – удобни обувки на разумни цени

Историята на Skechers започва преди 25 години, в къщичка на плажа в Калифорния. Следващите години идеята се развива и разнообразието нараства до хиляди разновидности, обхващащи широк диапазон от колекции, подходящи за нуждите и вкусовете на мъже, жени и деца. 
 
Може да се каже, че Skechers вече e начин на живот на милиони хора по света, емблематична марка, добила популярност със стилните си и удобни обувки на достъпни цени. 
 
В България марката е представена в първия монобранд магазин Skechers в Парадайс център ет. -1. Тук ще откриете богато разнообразие обувки за ежедневието, свободното време, за тренировки в залата или на открито. В магазин Skechers има модели за Него и Нея, но истински доволни са най-малките. Детските модели на бранда са хит сред малчуганите, за които са подбрани най-хитовите цветни или светещи обувки.
 
Разходките със Skechers са истинско удоволствие, благодарение на специално разработената мемори пяна, която може да ви накара да забравите, че носите обувки.
 
Сега трима слушатели на Радио Fresh! ще получат по чифт обувки от магазин Skechers. Ако искаш да си един от късметлиите, участвай в играта. Открий тематичната публикация в официалната фейсбук страница на Радиото и отговори с коментар на въпроса на Skechers.
 
Eто и кои са късметлиите от играта:  
 
1. Елена Дилова-Джарова печели чифт дамски обувки  Skechers     
 
2.Иван Йозов печели чифт мъжки  обувки  Skechers     
 
3.Йордан Стаменов печели чифт детски обувки Skechers
 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 09-22.05.2018

Свързани новини

Спечели с Purelogicol

21.05.2018

Събудете настроението с Bianchi Coffee!

16.05.2018

Елате на Discover.Vino World 2018

04.05.2018

Спечели с "Принцеса Голд" и Радио Fresh!

23.04.2018

Стани "Самсонайт Посланик 2018"

16.04.2018

Коментари


flash