Подкрепете кауза с Volontime.com и спечелете награди!

www.Volontime.com е социалната мрежа за добри дела! В нея можете да откриете каузи, доброволчески и дарителски кампании, корпоративна социална отговорност! Чрез нея правите и намирате добрите дела по лесен и бърз начин.
 
Покажете, че ви е грижа. Покажете щедрост, инициатива и своята корпоративна социална отговорност.
 
Създайте си профил на www.Volontime.com и направете или подкрепете кауза - намерете съмишленици. Дарете финансови или материални средства на хора, животни и организации в нужда. Организирайте или подкрепете събитие като доброволец. Създайте профил на своята организация на Volontime.com и споделете каузите, които подкрепяте. Покажете на света как интегрирате социалните и екологични проблеми в своя бизнес.
 
On-line базарът www.store.volontime.com е неразделна част от социалната мрежа, като в него може да намерите страхотни ръчно изработени продукти, като част от заплатената сума се превежда за дарителска кампания. Така закупувайки продукт, помагате на добрите дала да пораснат!
 
Чрез www.Volontime.com всеки може да покаже своята истинска, човешка, добра страна. Слушайте и „Шоуто на Блондинките”, за да разберете повече за мисията на Volontime.com!
 
Влезте във фейсбук страницата на Радио Fresh! и напишете своя коментар под поста на играта на www.Volontime.com! Всеки ден, в периода 16 – 20 април, чрез жребий един от отговорилите ще печели страхотна награда от Volontime.com!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 16-20.04.2018
 
Списък на спечелилите:
1. Мариана Герова
2. Янко Костов
3. 
Kremena Stoianova
4. Поли Александрова
5. Димитрина Димитрова

Свързани новини

Спечели с "Принцеса Голд" и Радио Fresh!

23.04.2018

Спечели c Maraia Fusion!

19.04.2018

Спечели със Subway

16.04.2018

Стани "Самсонайт Посланик 2018"

16.04.2018

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Коментари


flash