Спечели вкусни награди с Радио Fresh и Аз ям!

В края на 2017 и само година и половина след своя старт, Аз ям! добавя в портфолиото си от висококачествени месни продукти три нови вкуса – шпеков, деликатесен и заралийски. 
 
Варено-пушените колбаси, приготвени с любов и старание, идват в нова красива вакуум опаковка, която запазва качеството и добрия им вкус. Шпековият и деликатесният салам са произведени по традиционни рецепти. Шпековият - с харектерния си вкус, а Деликетесният - с цели парчета месо и зърна черен пипер.
 
Заралийският салам на Аз ям! е нов и уникален за нашия пазар вкус. Рецептата му е разработена от технолозите на бранда и е комбинация от вкусовете на Шпеков и Деликатесен, съчетани с балансирана смес от подправки.
 
Аз ям! вярва, че и най-обикновеното ястие може да се превърне в произведение на кулинарното изкуство, благодарение на малко фантазия и качествени продукти. Всички предложения от марката могат да бъдат намерени тук, в красиви авторски рецепти, приготвени от едни от най-добрите шеф готвачи у нас.
 
А ако обичаш наградите, колкото обичаш и да се вихриш в кухнята и да похапваш сладко, включи се в играта на Аз ям! и Pадио Fresh тук.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 29.01-09.02.2018
 
Списък на спечелилите:
1. Weska Nedeva 
2. GeorgiTeodora Georgievi
3. Емилия Миланова
4. Elena Power 
5. Milena Peeva- Georgieva
6. Галя Генова

Свързани новини

Спечели награди от сокове Fresh

07.01.2019

Играй с Lucy Fashion в Instagram

10.12.2018

Спечели в играта на "Дар от Боговете"

03.12.2018

Спечели билет за шоуто на Slatkaristika!

26.11.2018

Спечели двоен билет за концерта на Графа

19.11.2018

Коментари


flash