Приключението идва с батут парк Area 52!

Приключението идва с огромен скок към теб и твоите приятели - скочи и ти! Предизвикай гравитацията! Най-големият батут парк в България, Area 52 те очаква в София Ринг Мол от 8 декември. 
 
Но играта започва още тук, в ефира на Радио Fresh! Слушай "Шоуто на Блондинките", които ще задават всеки ден въпрос свързан с Area  52. Влез във фейсбук страницата на радиото и отговори на въпроса на деня. Ежедневно, чрез жребий, един от вас, дал верен отговор, ще спечели едократно посещение за себе си и свой приятел в най-големия батут парк Area 52, с продължителност 60 минути и атракция по избор!
 
Area 52: Най-големият батут парк в България отваря врати! Извънземно забавление и съревнование с гравитацията те очакват в Sofia Ring Mall от 8 декември! Area 52 е мястото, на което, докато спортуваш и поддържаш добра форма, ще се забавляваш както никога досега! Можеш да предизвикаш гравитацията в най-големия батут парк в България от 8 декември в Sofia Ring Mall.
 
Скочи в приключението! Има предизвикателство за всеки! Можеш да правиш космически забивки, да бягаш по стена или да се катериш по нея, да участваш в гладиаторска битка с приятел, да посетиш уникален фитнес клас, да скочиш в огромна въздушна възглавница да балансираш по опънато въже, да изпиташ ловкостта си с маймунските блокчета, да подложиш на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминаваш през тренировъчната мрежа, да предизвикаш издържливостта и интелекта си с интерактивната стена или да се впуснеш в друго преживяване!
 
Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини, затова и батут парк Area 52 разполага с професионални състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Освен вълнуващо преживяване, скачането на батут е и един от най-ефективните методи за изгаряне на калории и развиване на мусулите. 
 
Най-добрият подскачащ дансинг също е тук! Всеки петък,точно в 20:00 ч., светлините изгасват, резидент DJ застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа ще можеш да танцуваш, докато скачаш и да се зареждаш с адреналин и добро настроение. 
 
Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Създайтe незабравими семейни спомени като се възползвате заедно от всички съоръжения на територията на парка. Специална зона е отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.
 
След толкова емоции и физическа активност, разбира се, идва ред и за почивка. Area 52 Café е мястото, където можеш да релаксираш и да опиташ разнообразието от предлаганите храни и напитки.
 
Area52.bg | facebook.com/Area52TrampolinePark | Sofia Ring Mall, ниво 0
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-07.12.2017
 
Списък на спечелилите:
1. 01.12 Gergana Trifonova
2. 04.12 Hristian Staykov
3. 05.12 Svetla Raykova-Miteva
4. 06.12 Радостина Георгиева-Цанкова
5. 07.12 Еви Велкова 

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Спечели почивка в Катарино СПА Хотел!

19.08.2018

Включи се в играта на Shell!

06.08.2018

Коментари


flash