Ариана Радлер 0.0% - 0% алкохол. 0% угризения

Причините, които ни мотивираха да създадем първия в България безалкохолен радлер, са все по-честото търсене и нужда от алтернатива на алкохолните и ниско алкохолните питиета. 
 
Едни търсят освежаване или приятно време за размисъл в парка, други да бъдат част от компанията, но спестявайки си алкохола. Това желание може да бъде обяснено с разрастването на трендовете сред младите и активни хора за по-здравословен начин на живот и умерена, отговорна консумация. Все по-често се търси разпускащо и освежаващо решение, което запазва концентрацията за други дейности. От такива напитки се очаква да бъдат алтернатива на алкохолните и ниско алкохолните си братя, да имат освежаващ ефект и приятен вкус. Желания, които ние от Ариана не можехме да пренебрегнем. И се захванахме за работа.
 
Знаехме какво точно да направим, за да отговорим на очакванията - новата Ариана Радлер 0.0%. Напитка за тези, които искат да се насладят на свежия радлер вкус, но без алкохол. Шофьори, спортисти, туристи, загрижени майки и любителите на здравословния живот - можете да кажете сбогом на угризенията, защото Ариана Радлер е подходящият избор за вас. 
 
И за да станат нещата още по-добри, е задъжително да споделим, че тя е създадена от естествени съставки. Можете да си я позволите, без да се притеснявате преди и след всекидневната тренировка, традиционния баскетобол с приятели, по време на работния обяд с шефа, дори ако сте страстни шофьори или предпочитате колоезденето. 
 
Забравете угризенията, защото вече може да си осигурите повече време за любимите занимания, неотложни задачи или пълноценна почивка. Безалкохолният радлер е подходящият избор през летните месеци, когато освежаването е сред основните ни нужди. 
 
Новият продукт пристига в кен 0,33 мл, в два свежи вкуса - лимон и малина. Повелителите на лятното настроение са тук и отключват вълна от свежест, която носи 0% алкохол в една напитка с естествени съставки. Така Радлер 0.0% дава пълна свобода и казва "сбогом" на угризенията, което, трябва да се съгласим, е повече от страхотно!
 
Ариана Радлер 0.0% - 0% алкохол. 0% угризения.

Свързани новини

FLORA – синбиотик от ново поколение

16.09.2018

Отговори на предизвикателството на AVON

10.09.2018

Чайка – вафли за кафенце!

02.09.2018

Спечели почивка в Катарино СПА Хотел!

19.08.2018

Включи се в играта на Shell!

06.08.2018

Коментари


flash