Играй и спечели със ЗОРА и Радио Fresh!

Всеки ден тук ще намирате по един въпрос. Напишете ни правилния отговор, името си и телефон за връзка на zora@radiofresh.bg и в края на играта един от вас ще спечели наградата - великолепна преса за коса Philips HP8372/00! 
 
ЗОРА с решителни стъпки към коренната промяна
 
През 2016 година ЗОРА отбеляза своя 25-ти юбилей. В тази емблематична година фирмата положи основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите. 
 
Започна пълното обновление на магазините, като оформлението на интериора е насочено към цялостна промяна на вътрешната среда близка и отговаряща на динамиката, с която се развиват технолигиите. Архитектурния проект дава възможност за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиента.
 
С навлизането в следващия четвърт век на своето развитие, ЗОРА отправя поглед в бъдещето, стартирайки проекта за цялостна промяна, който включва и ново лого и нов слоган "Бъдещето, което създаваме днес".
 
Въпросът за 14.02., е: За колко секунди пресата Philips MoistureProtect загрява и е готова за работа?
 
Подари си здрава и бляскава коса с пресата Philips MoistureProtect HP8372/00! Технологията MoistureProtect измерва влагата в косата 30 пъти в секунда чрез уникален сензор и автоматично адаптира температурата, за да запази косата хидратирана и гладка. Пресата MoistureProtect има дълги и подвижни керамични плочи, които лесно изправят косата без начупване и хвърчащи краища. С йонна грижа, 3 температурни настройки и бързо загряване до 15 секунди, за да постигате резултати като от фризьорски салон с лекота!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 08-14.02.2017
 
Наградата печели: Маya Dimitrova 

Свързани новини

Спечели с Purelogicol

21.05.2018

Събудете настроението с Bianchi Coffee!

16.05.2018

Skechers – удобни обувки на разумни цени

10.05.2018

Елате на Discover.Vino World 2018

04.05.2018

Спечели с "Принцеса Голд" и Радио Fresh!

23.04.2018

Коментари


flash