Търси в сайта...

Българо-полската изпълнителка Blanka пусна новия сингъл "Cara Mia"

След успеха на предишните си сингли в Европа, Blanka дава заявка за нов хит на световната музикална сцена.
 
 
"Cara Mia" е следващата стъпка на Blanka в пленяването на сърцата на меломаните по света. Парчето подчертава автентичността на Blanka и я вдъхновява да следва смело мечтите си. Парчето е създадено в сътрудничество с уважавани автори на песни и продуценти от Скандинавия. В съответствие с отличителния си стил, Blanka продължава оптимистичното си и закачливо послание за любов и връзки в "Cara Mia".
 
 
Видеото "Cara Mia" ни отвежда в ресторант с атмосфера, където изпълнителката, първоначално играеща ролята на сервитьорка, се трансформира от магията на момента в кралицата на вечерта, танцуваща в елегантна рокля, пълна с енергия и привличаща вниманието на мъжа на нейните мечти. Видеото е не само визуален празник, но и история за смелост, трансформация и намиране на увереност. Blanka вдъхновява феновете си да бъдат себе си и да следват смело мечтите си.
 
Blanka се завръща с нова песен - "Boys Like Toys"
 
Предишният сингъл на Blanka, "Rodeo", получи над 11 милиона гледания в стрийминг платформи по целия свят, спечелвайки широко признание от феновете. Нейната пробивна песен "Solo" надмина 120 милиона гледания по целия свят, затвърждавайки позицията ѝ на обещаваща поп звезда на международната сцена.
 

Свързани новини

Тиктокърът вдига парчето на друго ниво

24.08.2023

Blanka се завръща с нова песен

10.07.2023

Blanka представи сингъла си "Solo"

17.11.2022


flash