Българо-полската певица Blanka представи сингъла си "Solo"

Полската звезда Blanka, която е от български произход, ще направи промо турне в страните от южна и източна Европа - и ще започне от България! 
 
Освен певица, Blanka е и DJ, участва в последното издание на “Polish Top Model”. По най-големите полски радиостанци вече се върти сингълът ѝ "Solo" - песен за любов, която се оказва фалшива. Blanka откровено заявява, че "той" ще съжалява много за действията си и че тя се справя добре и сама.
 
 
И това е вярно и в реалния живот - Blanka е на 23 години и нейното музикално пътешествие започва в Шчечин, когато написва първата си песен на 14-годишна възраст. По-малко от година след това тя заминава за САЩ, където остава 4 години, усъвършенствайки уменията си. През този период тя прави изпълнения на живо в пъбове и ресторанти в Лос Анджелис и Ню Йорк - включително клуб “The Bitter End”, където Lady Gaga започва кариерата си.
 
Съвместно с музикални продуценти, чиито продукции са се изкачили до върха на полските музикални класации, тя стартира нов проект през 2021. Открива страстта си към диджейството и осъзнава, че се чувства уверена не само като певица и танцьорка, но и като диджей.

Свързани новини

Blanka с нова песен

22.02.2024

Тиктокърът вдига парчето на друго ниво

24.08.2023

Blanka се завръща с нова песен

10.07.2023


flash