Търси в сайта...

Blanka се завръща с нова песен - "Boys Like Toys"

След огромния успех на нейния хит на Евровизия "Solo", Blanka се завръща с нов летен хит "Boys Like Toys". Лека като морски бриз, песента, готова за дансинга, е придружена от цветно, приятно видео. 
 
 
Ето как Blanka коментира "Boys Like Toys": "Познаваш ли онова чувство, когато половинката ти не се отнася с теб както трябва, така че трябва да се разделите? Знаеш, че е само въпрос на време да разбере, че никога не те е ценял. Той скоро иска да се върне и ще моли за прошка. И това е така... Така че той "случайно" се появява там, където сте, изпраща тонове съобщения, следи всяка ваша стъпка и всичко това, докато най-добрите му приятели "харесват" вашите публикации в Инстаграм.
 
"Boys Like Toys" е химн за всички вас, които сте преживели подобна ситуация. Само дето не си наивен. Няма да се подведете по същите стари трикове, лъжи и ходове на вашите бивши. Сега ние поемаме контрола. Имаме всички карти. Лесно можем да предвидим ходовете на нашия бивш. Но той вече знае какво е загубил."
 
 
"Solo" беше платинено сертифициран сингъл в Полша, достигайки №56 в UK Singles Chart. Песента натрупа над 30 милиона стриймвания и 40 милиона гледания. Парчето достига върховете на класациите в над 30 страни. 

Свързани новини

Blanka с нова песен

22.02.2024

Тиктокърът вдига парчето на друго ниво

24.08.2023

Blanka представи сингъла си "Solo"

17.11.2022


flash