Малума се завръща с ново алтер его

В новогодишната нощ на 2022 г. колумбийската звезда Малума се сбогува със своето музикално алтер его Папи Хуанчо, създадено по време на пандемията от коронавирус, след което загатна за настъпването на нова ера.
 
Сега певецът представя новото си превъплъщение - Дон Хуан, предаде БТА.
 
За феновете на Малума дългото чакане приключи. Новият албум на изпълнителя, Don Juan, излиза на музикалния пазар в петък. Изборът на заглавие е едновременно хитра препратка към скандалния литературен съблазнител Дон Жуан от 17-и век и към рожденото име на Малума - Хуан Луис Лондоньо Ариас.
 
Don Juan може би е най-динамичният албум на Малума до момента и представлява колекция от познати звуци и нови сътрудничества, обхващащи различни жанрове, също толкова приятна за слушане, колкото Papi Juancho (2020). "Don Juan е част от мен", казва 29-годишният Малума. "Това е персонаж, който изграждах през последните две години... за една нова музикална ера", допълва изпълнителят. Малума описва албума като "много личен" - отражение на музикалните му корени, и "по-зрял"
 
Певецът отдавна се смята за жанров еклектик, който черпи от различни музикални стилове в Латинска Америка и извън нея. В много отношения "Дон Хуан" отразява погледа на Малума към глобалната латино музика. 

Свързани новини

Щастлива новина!

13.03.2024

Горещи страсти посред зима

08.12.2023

Предмети продължават да летят

26.09.2023


flash