Years & Years представи видеото на "Sweet Talker", заснето у нас

Years & Years обедини усилията си с Galantis в колаборацията "Sweet Talker". Резултатът отново е танцувално диско-поп парче - запазената марка на британския изпълнител. 

Сингълът е част от предстоящия нов албум Night Call, който очакваме в първите дни на новата година. Групата вече е солов проект на вокалиста Olly Alexander, който обаче не се поколеба да продължи да вдига нивото с новите си парчета "Crave", "Starstrucк" и колаборацията с Kylie Minogue "A Second To Midnight". Всички те ще бъдат включени в новия му албум. 

Years & Years обяви нов солов албум, чуй сингъла "Crave" от него

Любопитен факт е, че видеоклипът на най-новия му сингъл "Sweet Talker" е заснет изцяло в България. Във видеото виждаме как Olly се връща назад в Средновековието и успява да се измъкне от затвор, охраняван от рицари. След бягството той попада във вълшебна стая със сладкиши, а по-късно и в дворец, където в негова чест е организиран бал с маски. 

Снимките бяха осъществени в "Дома на миньора" в Перник и в известен столичен хотел през ноември, където за два дни песента бе филмирана от смесен българо-английски екип. 


Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

29.11.2021

Years & Years снима клип в България!

12.11.2021


flash