Дамян Попов пуска албум и възражда златна българска песен

Голямата новина за всеки изпълнител вече е факт и за Дамян Попов. 
 
Създателят на хита "Твоето момче" пусна на пазара едноименния авторски албум, втори поред в неговата кариера. Тавата съдържа 17 добре познати песни, както и няколко нови трака, със заявка за хит. "Вълнуващо е да събереш години труд в един албум"- споделя Дамян и добавя, че в селекцията влиза освен емблематичната песен "Твоето момче" и дуетите му с Жана Бергендорф, Анелия, Миа, DIVNA, Светла Иванова. В добавка към великолепните гласове, гаранция за качество дават още и имената на едни от най-популярните продуценти работили над албума: Криско, Искрата, Калин Димитров, Графа. 
 
Визуалният бонус към Твоето момче е тайният концерт, с който бе представен албумът и който ще се излъчи в национален ефир. В средата на декември зрителите на най-гледаната телевизия ще се пренесат в романтичната обстановка на плаж "Св. Св. Константин и Елена", за да видят лайв изпълнението на някои от любимите си хитове. 
 
Освен the best селекцията Дамян Попов е подготвил още един музикален подарък за феновете. Изпълнителят дава нов живот на вечната българска песен, по музика на Васил Пармаков, "Подслон в дъжда". "Рядко издавам кавъри", разказва Дамян, "но тази песен е много силна. Заби ми се в сърцето, когато бях в консерваторията и още тогава си казах, че ако имам възможност, ще я изпея. Свързах се с наследниците на автора, разказах им какво мисля, какво чувствам и получих разрешението им отново да кача "Подслон в дъжда" на сцената."   
 
 
Приятелите и феновете на Дамян Попов вече го поздравяват за добрите музикални новини и питат не е ли време за движение и в личен план. Изпълнителят, известен с чувството си за хумор, подема темата с намигване, признавайки, че май, след като е реализирал една от най-големите си професионални мечи, може да се замисли и за задомяване. 

Свързани новини

Дамян Попов с концерт за Св. Валентин

10.02.2022

Дамян Попов представи новия си албум

02.08.2021

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Дамян Попов представи "Копакабана"

16.08.2018


flash