Новият албум на ABBA излиза на 5 ноември

След като през септември ABBA обявиха голямото си завръщане, малко преди премиерата на предстоящия им албум, шведската музикална четворка представи трети сингъл от него, озаглавен "Just A Notion".
 
"Just A Notion" - още един нов сингъл от ABBA
 
"Когато влезете в Уикипедия ще прочетете, че тази песен е записана още през септември 1978, което всъщност е точно така. "Just A Notion" е създадена в периода между албумите ABBA Тhe Album и Voulez-Vous. Сингълът трябваше стане част от последния ни албум, ако не бяхме решили да се откажем от него. Защо се отказахме? Поглеждайки назад, нямам представа. "Just A Notion" е страхотна песен с още по-страхотни вокали. Преди години изпълнихме парчето пред голям френски музикален издател и още няколко наши доверени хора и доколкото си спомням, всички много го харесаха. Защо обаче не сме я включили в албума тогава, е мистерия.", споделя Björn Ulvaeus. "Сега Benny записа нов инструментал, към който добави барабани и китари, но запази вокалите от 1978. Това абсолютно отговаря на плана за концерта ABBA Voyage през 2022. На сцената ще има група, която ще свири на живо, но вокалите ще са от оригиналните ни записи. "Just A Notion" е песен за щастието, която се надяваме да успее да ви развесели и в най-тежките моменти."
 
ABBA потвърди, че Voyage е последният им албум
 
Миналия месец четиримата членове на групата - Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fälskog и Björn Ulvaeus – обявиха, за радост на феновете си по целия свят, че след близо 40 години се завръщат с нов албум и с революционен концерт, който ще се проведе в специално изградената "ABBA Arena" в Олимпийския парк на Кралица Елизабет в Лондон. След като билетите бяха мигновено изчерпани, стана ясно, че на 3-ти ноември, сряда, ще стартира допълнителна продажба.
 
 
ABBA Arena ще отвори врати на 27 май 2022, където най-големите хитове на ABBA ще бъдат изпълнени не от самата група, а от техните 3D холограми. Проектът ABBA Voyage е дело на режисьора Baillie Walsh (Flashbacks of a Fool, Being James Bond, Springsteen and I), продуцента Svana Gisla (David Bowie Blackstar/Lazarus, Springsteen and I) и Ludvig Andersson (And Then We Danced, Yung Lean - "In My Head", Mamma Mia! Here We Go Again).
 

Свързани новини

ABBA THE SHOW сега и у нас

28.03.2023

Ренесанс за плочите

04.01.2022

Mлада поп звезда плътно зад Adele

06.12.2021

Виж ABBA в трейлъра на шоуто Voyage

04.11.2021

Voyage е последният албум на ABBA

28.10.2021


flash