Billie Eilish с нов сингъл "NDA" и дръзко видео към него

Billie Eilish представи новия си сингъл "NDA" и саморежисирано видео към него, които ни карат да настръхнем. В песента изпълнителката разказва за мрачната страна на известността и трудностите, които идват с нея – невъзможни връзки, далеч от нормалния социален живот и потенциални преследвачи. 
 
 
Въпреки, че новият й проект Happier Than Ever би трябвало да показва една по-мека и щастлива страна на Eilish, с "NDA" тя оставя вярна на стила си и болезнената искреност в текстовете си, препращайки слушателите към страховитата ера на When We All Fall Asleep Where Do We Go. Видеото към песента, което е заснето на един кадър, представя Billie, заедно с екип от 25 професионални шофьори – каскадьори, които карат бясно покрай нея. В него не участват дубльори и няма допълнителни визуални ефекти – органично и неподправено, като самата Eilish.
 
 
"NDA" е петият трак от втория й албум Happier Than Ever, който се очаква да излезе на 30 юли, като преди това седемкратната носителка на Грами представи песните "Therefore I Am", "Lost Cause" и "Your Power", заедно с видеата към тях. 
 
Happier Than Ever - съдържание:
1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy
 
2021 г. се очертава като изключително силна за 19-годишната суперзвезда – песента й "Your Power" дебютира на #10 в класацията Billboard Hot 100 и събра над 150 млн. стрийма в първите две седмици от релийза. В началото на годината Billie грабна две статутеки на наградите Грами – "Звукозапис на годината" за everything i wanted и "Най-добра песен, писана за визуална медия" с "No Time To Die" от саундтрака към предстоящия филм от поредицата за James Bond. 
 
Billie Eilish представи "No Time To Die" от новия филм за James Bond
 
През февруари документалният й филм "The World’s A Little Blurry" получи световно признание от критиците, а по-рано този месец Eilish издаде и фотокнига, която включва стотици невиждани досега снимки и улавя перфектно вътрешния и външния й свят, давайки възможност на феновете да надникнат в личния й живот.

Свързани новини

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Били Айлиш с нови песни

22.07.2022

Били Айлиш - хедлайнър на "Гластънбъри"

22.06.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

И номинирани, и в програмата

23.03.2022


flash