Billie Eilish издава нов албум и сингъл

Тийн-сензацията Billie Eilish, която наскоро смая почитателите си, като се появи с платиненоруса коса, доказа, че жените правят драстични промени във външността си, когато в живота им се случва нещо значимо - в случая това е премиерата на новата й песен в четвъртък, която пък ще бъде част от предстоящия й албум. 
 
"Това е най-любимото ми творение и съм едновременно развълнувана, нервна и нетърпелива да го споделя с всички вас", споделя Eilish за новата продукция."Не мога да опиша чувството! Никога досега не съм изпитвала такава любов към друг проект. Надявам да усетите това, което и аз усетих."
 
Тя показа в Инстаграм и обложката на новия албум - в стил 50–те и показваща Billie, вкопчила се в себе си и със сълзи, стичащи се по лицето й.
 
 
Миналият месец Eilish спечели награда в категорията "Запис на годината" на 63-тото издание на наградите Грами с песента "Everything I Wanted", което се случва за втора поредна година, след като през 2020 получи същото отличие за "Bad Guy". Миналогодишните Грами са исторически за изпълнителката, която освен статуетка за запис на годината, спечели и наградите за дебют, албум на годината, песен на годината и най-добър поп вокален албум, което я превърна в най-младия артист-победител във всички главни категории.
 
 
Happier Than Ever - съдържание:
1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy
 
Новият албум ще включва 16 трака, сред които е и последният хит на изпълнителката, "Therefore I Am", който излезе миналата есен. 

Свързани новини

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Били Айлиш с нови песни

22.07.2022

Били Айлиш - хедлайнър на "Гластънбъри"

22.06.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

И номинирани, и в програмата

23.03.2022


flash