5 музикални премиери: Coldplay, Rag’n’Bone Man, OneRepublic, Ozuna и Billie Eilish

Страхотна нова музика излезе през последната седмица! Ето я и нея: 
 
Coldplay направи "космическа премиера" на новата си песен "Higher Power"
 
Да, британската група пусна за първи път парчето си по време на видеовръзка с Международната космическа станция. От два дни обаче песента буквално завладя ефира и вече е гледана 6 млн. пъти в YouTube! Крис Мартин и компания представиха парчето си  в шоуто American Idol, а на 11 май ги очакваме на живо и на сцената на наградите BRIT. 

 
Още един голям глас ще пее на живо на британските музикални награди. Това е Rag’n’Bone Man, който в петък пусна официално най-новия си албум - "Life By Misadventure" заедно с поредния сингъл от него - "Crossfire". Лайв албумът е наистина уникален - той съдържа 14 вълнуващи и много емоционални изпълнения на британския баритон и вече бе обявен за "един от албумите на годината". 

Rag'n'Bone Man представи новия си албум "Life By Misadventure"

 
OneRepublic представиха новия си сингъл "Run"
 
Песента е суперпозитивна! Лириката ни окуражава да оставим настрана всичко, което ни кара да се чувстваме зле и ни призовава да си живеем по начина, по който ни харесва. Сингълът "Run" остава верен на поп рок стила на американската банда, но акцентира върху по-танцувалното звучене и еуфоричния припев. "Run" е част от предстоящия нов албум на OneRepublic - "Human".
 

Billie Eilish и "Your Power" 

Може и да е все още тийнейджърка, но Billie Eilish демонстрира огромно израстване в музикално отношение. 19-годишната изпълнителка представи новата си песен "Your Power" - много по-дълбоко и лично изпълнение, инспирирано от сексуалните злоупотреби - огромен проблем, който според певицата засяга всички - най-вече младите момичета и момчета. Песента е сингъл от предстоящия нов албум на носителката на "Грами", който ще излезе на 30 юни. 

Billie Eilish издава нов албум и сингъл 

Ozuna с нов сингъл - “Tiempo”
 
 
Световната латино суперзвезда се представи нов авторски сингъл. Продуцент на романтичното регетон парче е носителят на Latin Grammy – Sky Rompiendo. “Tiempo” излиза след впечатляващия успех на дебютния съвместен албум на Ozuna и Anuel AA – Los Dioses (Боговете), който дебютира на #1 в две класации на Billboard - “Top Latin Albums” и “Latin Rhythm Albums”. 

Свързани новини

Пет години по-късно

21.02.2024

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023


flash