Rag'n'Bone Man представи новия си албум "Life By Misadventure"

Три години след безпрецедентния успех с дебютния "Human", британският изпълнител Rag’n’Bone Man представя най-новия си албум - различния и по-емоционален студиен запис "Life By Misadventure".
 
Обявен за "един от албумите на годината" от Sunday Times, албумът съдържа 14 парчета, сред които издадените до момента "Fall In Love Again", "All You Ever Wanted", "Crossfire" и емоционалната колаборация "Anywhere Away From Here" с певицата P!nk.
 
Песента е сбъдната мечта и за двамата световни артисти, които ще я изпълнят за първи път на живо по време на престижната церемония по връчване на наградите BRIT на 11-ти май.
 
 
Rag‘n’Bone Man записва "Life By Misadventure" в Нашвил, завръщайки се в родната Англия точно преди да настъпи първата карантина. Колекцията съдържа нужната доза соул и блус парчета, примесени с нови и модерни мелодии, и е доказателство за огромното израстване на британския баритон като артист, автор на песни и изпълнител, способен да излъчва изключителна топлина и вълнуваща емоция с всеки дъх, който поема.
 
Дебютният му проект "Human", издаден през 2017 г., постига феноменален успех - 4 пъти платинен сертификат, номер 1 във Великобритания в дебютната си седмица, най-бързо продаващ се студиен албум на артист-мъж за цялото десетилетие. За него британецът печели много награди, включително и BRIT. 

Албумът е наличн за поръчки на CD и винил - може да го откриете ТУК. "Life By Misadventure" излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на радио FM+ и Z-Rock.


Свързани новини



flash