Новият албум на Robbie Williams е вече на пазара

Британската мегазвезда Robbie Williams е готов с новия си, 11-ти солов студиен албум, озаглавен The Heavy Entertainment Show, който излезе в края на миналата седмица от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия.  
 
На 26.09 излезе едноименният сингъл от албума, "Heavy Entertainment Show", с първия анонс за предстоящия проект. Няколко дни по-късно Robbie Williams изнесе впечатляващ спектакъл в лондонската зала "Раундхаус", като част от програмата на Apple Music Festival. Шоуто получи страхотен международен отзвук, а концертната програма включваше както най-големите хитове на звездата, така и две нови песни от предстоящия албум.
 
На 30.09 излезе първият официален сингъл от албума - "Party Like A Russian". Видеоклипът e заснет в огромно старинно имение, а Robbie влиза в ролята на руски олигарх, заобиколен от красиви и секси балерини, демонстриращ луксозен начин на живот. "Част от британската ни идентичност е убеждението ни, че сме най-големите купонджии на света. Предполагам, че повечето нации мислят същото за себе си, но истината е, че никой не може да се сравнява с руснаците, които са възмутително добри купонджии", казва Robbie Williams при представянето на песента. 
 
На 21.10 направи дигитална премиера и третият сингъл от проекта - "Love My Life". Песента е посветена на двете деца на Robbie, а текстът разкрива надеждите и амбициите му за тях. "Всеки родител живее с надеждата, че ще подготви децата си за големия свят по най-добрия начин", споделя Robbie Williams.
 
Премиерата на сингъла дойде малко след новината, че Robbie Williams ще бъде отличен с престижната награда "Икона" на следващите британски музикални награди. С този приз Robbie ще се нареди до музикалните икони на Великобритания – сър Elton John и покойния David Bowie. Наградата е най-високото музикално отличие на наградите BRIT i се дава единствено на артисти, чиито творчество, звукозаписи и изпълнения имат значим принос и влияние върху културното развитие на Великобритания. 
 
The Heavy Entertainment Show - съдържание:
1. "The Heavy Entertainment Show" 
2. "Party Like a Russian"
3. "Mixed Signals"
4. "Love My Life"
5. "Motherfucker"  
6. "Bruce Lee"  
7. "Sensitive"  
8. "David's Song"  
9. "Pretty Woman"  
10. "Hotel Crazy" (with Rufus Wainwright)
11. "Sensational"  
 
Делукс версията на албума, освен съдържанието на стандартното издание, ще включва DVD с ексклузивни бекстейдж кадри и следните допълнителни песни: 
12. "When You Know"  
13. "Time on Earth"  
14. "I Don't Want to Hurt You" (with John Grant)
15. "Best Intentions"  
16. "Marry Me"  

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash