Robbie Williams с нова песен от последния си албум - "Love My Life" (аудио)

Robbie Williams направи дигиталната премиера на новия си сингъл "Love My Life" от дългоочаквания му албум The Heavy Entertainment Show, който ще излезе на 4 ноември. 
 
 
"Love My Life" e написана от Robbie и Johnny McDaid от групата Snow Patrol, заедно с филмовия композитор Gary Go. Песента е посветена на двете деца на Robbie, а текстът разкрива надеждите и амбициите му за тях. "Всеки родител живее с надеждата, че ще подготви децата си за големия свят по най-добрия начин“, споделя Robbie Williams. 
 
Heavy Entertainment Show e 11-и солов студиен проект в дискографията му. За песните в новия албум Robbie Williams работи с някои от най-големите и успешни имена в музикалната индустрия - Guy Chambers, Rufus Wainwright, Brandon Flowers от The Killers, Ed Sheeran и Stuart Price. В албума са включени още творби на френския бард Serge Gainsbourg и гениалния руски композитор - Сергей Прокофиев. Едноименната песен от албума, "Heavy Entertainment Show", излезе на 26.09.
 
Премиерата на сингъла идва малко след новината, че Robbie Williams ще бъде отличен с престижната награда "Икона" на музикалните награди BRIT през ноември тази година. С този приз Robbie ще се нареди до музикалните икони на Великобритания – сър Elton John и покойния David Bowie. 
 
Наградата е най-високото музикално отличие на наградите BRIT. Тя се дава единствено на артисти, чиито творчество, звукозаписи и изпълнения имат значим принос и влияние върху културното развитие на Великобритания. Наградата е признание за постижения в музиката от най-високо ниво.  
 
В знак на признателност и благодарност Robbie Williams ще изнесе специален концерт пред ограничен брой публика в "Трокси", Лондон на 7-ми ноември. Предстоящото 90-минутно събитие ще бъде заснето от телевизия ITV и ще се излъчи през декември. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash