Robbie Williams представи "Party Like A Russian" (видео)

"Party Like A Russian" е първият официален сингъл от предстоящия албум на Robbie Williams, озаглавен The Heavy Entertainment Show. Албумът излиза у нас на 04.11 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
Премиерата на видеото към сингъла се състоя днес в официалната страница на звездата във Facebook. Видеоклипът към "Party Like A Russian" ни отвежда в огромно старинно имение, в което Robbie е в ролята на руски олигарх, заобиколен от красиви и секси балерини, демонстриращ луксозен начин на живот. В текста към песента има шеговити закачки към разточителния лайфстайл на руските партита и купонджийските навици на руските олигарси. 
 
 
В "Party Like A Russian" е използван откъс от "Танц на рицарите" (из балета "Ромео и Жулиета") от Сергей Прокофиев. "Част от британската ни идентичност е вярата ни, че сме най-големите купонджии на света. Предполагам, че повечето нации мислят същото за себе си, но истината е, че никой не може да се сравнява с руснаците, които са възмутително добри купонджии" – казва Robbie Williams при представянето на песента. 
 
След изненадващата новина за новия албум от миналата седмица, Robbie Williams направи изключителен концерт в лондонската зала "Раундхаус", като част от програмата на фестивала Apple Music Festival. Концертът получи страхотен международен отзвук, а сет листът на шоуто включваше както най-големите хитове на звездата, така и две нови песни от предстоящия албум. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash