Lady Gaga благодари на феновете си след операцията

След като приключи операцията на тазобедрената й става вчера, Lady Gaga побърза да благодари на своите Малки Чудовища през едноименния фен сайт

"Чудовища, наистина ми дадохте много сила днес. Всичко се случи толкова бързо, но когато дойде време да се изправя срещу проблема лице в лице, си припомних всички истории, които сте споделили с мен за живота си. Да ви срещам бекстейдж, да чета писамата ви, да ви гледам как общувате с другите фенове по целия свят и как формирате общност, в която си помагате едни на други - това е абсолютно смайващо. Когато ме караха към операционната днес, си мислех за цялата ви болка и постоянство, за уникалните ситуации в семействата ви, училищното обкръжение, проблемите ви със здравето, липсата на дом, трудностите с приемането на идентичността ви – понякога сте толкова смели, че това ме ужасява. Чудя се как е възможно. Така че си помислих - жива съм, изживявам мечтата си и всичко това е само малко препятствие по пътя ми. Благодарна съм, защото за мен това е временен проблем, а за много хора не е. Вие променихте живота ми. Обичам ви и съм горда да съм част от живота ви. Ако вие можете да се справите, значи и аз ще мога, и ако се държим заедно, ще преодолеем всичко по пътя си. С обич, Gaga"
 
Наложи се Gaga да отмени и оставащите дати от турнето си Born This Way Ball, след като стана ясна диагнозата й и необходимостта от операция. Според наблюдатели това ще струва повече от 30 милиона долара, но пък принудителната отпуска може да даде време на изпълнителката, което тя да посвети на предстоящия си албум ARTPOP. Освен това е планиран и документален филм, който ще бъде създаден с помощта на Terry Richardson.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash