Болни стави свалят Lady Gaga от сцената

Lady Gaga има сериозни проблеми със ставите и това ще я свали от сцената за известно време. Това съобщи самата тя в профила си в Туитър: "Няколко месеца криех дори от колегите, с които работя. Молех се да се оправя, но след вчерашното представление не мога да ходя", разказва Lady Gaga. "Надявам се колкото може по-бързо да се справя със заболяването и да се върна към своите почитатели", добавя тя.

Лекарите са поставили на певицата диагноза синовит (тежко възпаление на ставната мембрана). Възпалителният процес е по-характерен за старите хора, тъй като е свързан с износването на ставите с годините, но може да е предизвикан и силни натоварвания, което е най-вероятната причина, като се има предвид изключително тежкият танцов и тренировъчен график на изпълнителката.

Заради проблема със здравето певицата отлага четири концерта от северноамериканската част на световното си турне, което продължава вече две години. Засега официално са отложени концертите в Чикаго (13 и 14 февруари), Детройт (16 февруари) и Хамилтън (17 февруари).

"Надявам се изключителните ми фенове да ми простят отлагането, защото аз не мога да си простя. Тъжно ми е, съсипана съм", не скри звездата.


Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash