Lady Gaga отмени остатъка от турнето си, ще се оперира

Lady Gaga трябваше да отмени остатъка от турнето си "Born This Way Ball" заради проблеми с бедрото, които налагат операция, съобщи компанията Live Nation.

Организаторът на турнето съобщи в комюнике вчера, че певицата страда от "разкъсвания на ацетабуларния пръстен" в дясното бедро. "Lady Gaga трябва да претърпи операция, последвана от стриктен период на почивка. За съжаление това ще наложи отмяна на турнето й", се казва още в съобщението.

Сложното наименование на диагнозата крие не по-малко сериозен проблем. Ацетабулумът е гнездото, в което влиза тазобедрената става - то обхваща главата на бедрената кост, задържайки я в ставата. Разкъсването е в мембраната, която обхваща ставата като уплътнение, което гарантира ябълката да съвпада с гнездото.

Поп звездата трябваше да изнесе още 19 концерта до 20 март в САЩ. Съобщението за отмяната на турнето идва само дни след като в няколко съобщения в Туитър Gaga разкри, че от известно време е криела здравословния си проблем, но положението вече е извън контрол. "Криех от служителите си, не исках да разочаровам любимите си фенове, но след спектаклите в последните вечери вече не можех да ходя и продължавам да не мога", написа тя във вторник на акаунта си в Туитър, следван от над 34 милиона абонати.

В последния си туит Lady Gaga съобщи, че страда от остро възпаление на ставите и това вече наложи отмяната на концертите й в Чикаго, Детройт и Хамилтън. Компанията Live Nation уточни, че връщането на парите за билетите за отменените концерти ще започне още днес.


Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash