Предпочитате музиката пред думите? Вече има музикален клонинг на играта Wordle!

Още преди да бъде придобита от Ню Йорк Таймс в началото на годината, играта Wordle вдъхнови безброй имитатори. През седмиците оттогава досега новите вариации се умножиха многократно.
 
Има такава версия, която въвлича в забавлението цели 98 играчи Има клонинг на Wordle, който предизвиква знаещите да решават по 16 пъзела едновременно. Ето, че сега има и музикален клонинг, пише TechNews.bg.
 
Wordle - манията, която завладя интернет
 
За тези, които не обичат думите, но ценят музиката, е Heardle. Това е ребус, който подлага на изпитание познанията ни в областта на популярната музика. Както и при Wordle, всеки играч има право на шест опита да отговори правилно. За целта играчът ще трябва да чуе само около една секунда от песента, която да идентифицира при първите си няколко предположения. Heardle в крайна сметка ще даде допълнителни две, три, четири и дори пет секунди при последващите опити, за да помогне на играча да си осигури победа.
 
 
Безплатната играта почива на базата данни на Soundcloud и вече привлича милиони играчи. Популярността на Heardle расте главоломно и някои ентусиасти дори споделят, че имат затруднения с достъпа до сайта – изглежда на моменти той е претоварен.
 
"Heardle беше създаден от малка група приятели, след което някак си спечели милиони играчи за една нощ. Моля, бъдете мили", казват създателите на новото ребусно забавление.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash