"Zoom IN" с Криси Цветкова: С Яна Борисова за вдъхновението в болестта, пътуването и любовта

Гост в RADIOCAST в епизод #1 на "Zoom IN" е Яна Борисова - PR, журналист, пътешественик и фотограф по душа. 
 
Не на последно място Яна е писател. Тя представи официално първия си самостоятелен роман "Врата към Бер" преди броени часове. С Яна си говорим за вдъхновението от пътуването, за вдъхновението, което можем да получим дори от страшната диагноза, както и за най-голямото вдъхновение за книгата, а и в живота й - любовта - към другите и към себе си. 
 
 
В препълнено столично заведение в сряда вечерта Яна представи "Врата към Бер" и раздаде стотици автографи на своите почитатели. Часове преди премиерата си Яна дойде в студиото на RADIOCAST, за да разкаже повече за първия си самостоятелен роман. Книгата не е автобиографична, споделя  авторката, но пояснява, че разказът все пак описва нейните чувства, взаимоотношения и житейски събития, които преливат от фикция в реалност. 
 
 
Историята се подрежда като шарен пъзел – само както Яна може да я нарисува с думи. Частица след частица се изпъстря цялата картина от емоции, преживявания, пътувания, срещи и събития, които те белязват завинаги. Книгата няма "хепи енд", издава авторката, но се съгласяваме, че дали един край е хубав или лош, е винаги въпрос на гледна точка.
 
 
Може да откриете повече за Яна Борисова тук:

Свързани новини

Белослава в Radiocast

02.12.2022

"Божана, Зомби и Нико" за изкуството

30.11.2022

Бернхард Велц в Radiocast

29.11.2022

Zoom In #17: Христина Бабалова

25.11.2022

Етническа палитра в Radiocast

23.11.2022


flash