Стартира първата RADIOCAST платформа!

Една от най-големите радиовериги - "Фреш Радио Груп" (Радио Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody), стартира първия RADIOCAST в България. Уникалната платформа ще излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, събрано в актуални теми и пречупено през нестандартния поглед на водещите в RADIOCAST.
 
Популярни лица от телевизионния и радиоефира се включват като "остриета" на платформата. Своите стартови теми вече са подготвили: ТВ журналистът и радиоводещ Елена Розберг; популярната изпълнителка и лице на Радио Fresh! – DIA; журналистът и новинар Кристина Цветкова, както и мъжкото попълнение в екипа - рицарят на дигиталния криейтив Петко Кралев.
 
"Разчитаме на водещи, които не само слушателите харесват, но които са доказали, че освен вдъхновяващи гласове могат да бъдат не по-малко завладяващи автори и създатели на атрактивно съдържание", разказва Спас Шурулинков, програмен директор на "Фреш Радио Груп" и изпълнителен продуцент на RADIOCAST. "Още преди старта на платформата искам да подчертая, че тя ще е отворена медия за нови лица и идеи от всички сфери на интереси. Очаквайте нестандартни провокации, необятни теми и различни гледни точки, които няма да видите и чуете на друго място." 
 
От екипа на иновативната платформа издават и част от програмните елементи. "НЕПОЗНАТИЯТ ПОДКАСТ" с водещ Петко Кралев ще отведе феновете в интересните кътчета на интернет и ще ги срещне с хората, които се вихрят там. В стартовия епизод един от най-популярните геймъри - Deadset, ще сподели как вкарва компютърните игри в телевизията и ще разчупи максимата, че видеоигрите са вредни.
 
Fresh!-момичето DIA е автор на "ВЯРВАШ ИЛИ НЕ", посветено на интересни и изумителни истории от деня. В пилотното издание DIA се среща с ТВ журналиста Павел Владимиров, който за пръв път ще издаде, откровено и докрай, гледната си точка относно женските навици, които най-много дразнят мъжете. Павел и DIA обещават да е горещо и незабравимо.
 
В ексклузивната селекция на RADIOCAST, рок дивата Елена Розберг ще представи личния си избор от лица и теми. Всичко, което си заслужава да чуете и всеки, който си заслужава да видите, ще бъде част от "ЕЛЕНА РОЗБЕРГ ПРЕДСТАВЯ".
 
Иновативната платформа отделя специално внимание и на позитивната журналистика и вдъхновяващите нейни представители. Всичко това се случва в "ZOOM IN" с Кристина Цветкова
 
На шега или на серизоно, оказва се, че и рожденият ден на RADIOCAST не е обикновена дата! 22.02.2022 е последната за това десетилетие огледална дата. Тя пък се пада и във вторник, вторият ден от седмицата, а също на 22-рия лунен ден - а цифрата 2 в астрологията е свързана именно с Луната. Според астролозите, тази дата е най-силната в енергийно отношение през тази година и най-подходящото време за ново начало и промяна към по-добро. Дали вярвате в тези неща или не, не е никак лошо, че и звездите са се подредили в наша полза. Да ни е на късмет!
 
"Фреш Радио Груп" менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Radio FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.
 
RADIOCAST платформата стартира в YouTube на 22.02.2022 г., точно в 2 на обед!
 
YouTube: bit.ly/3I6OaOD
Website: Radiocast.bg
Instagram: Radiocast_bg
Facebook: Radiocast.bg
 
Екипът на RADIOCAST благодари на H&M за облеклата, предоставени за фотосесията на Дилян Марков.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Честито!

19.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024


flash