DIA влиза в RADIOCAST с "Вярваш или не"

Очарователната DIA дава верния отговор на всички житейски дилеми. Нейният подкаст е със заглавие "Вярваш или не" и със сигурност ще е предизвикателният акцент в първия за България RADIOCAST
 
 
"Вярваш или не" с DIA е подкастът, в който всяка седмица атрактивната водеща ще коментира изумителните актуални факти, в компанията на популярни хора от светската и шоубизнес среда. И внимание - всичко ще е БЕЗ цензура и БЕЗ монтаж!
 
 
В стартовия епизод на "Вярваш или не" DIA се среща с телевизионния журналист и шоумен Павел Владимиров.  Двамата представят ексклузивен драмеди микс с най-обсъжданите теми от седмицата. В тренда на забавното публично "излагане" DIA и Павел няма да спестят своите лични, пиперливи истории, свързани с това: кои са най-дразнещите женски навици; възможно ли е да се ожениш за 14 жени и да ги ограбиш; или кой е по-бърз в надяждането с маруля - русокоса дама или заек. 
 
RADIOCAST може да откриете на radiocast.bg, а за да сте сигурни, че няма да изпуснете нищо от него, последвайте и се абонирайте за съдържанието в:
YouTube: Radiocast BG
Instagram: radiocast_bg
Facebook: Radiocast.bg
Spotify: Radiocast

Свързани новини

Белослава в Radiocast

02.12.2022

"Божана, Зомби и Нико" за изкуството

30.11.2022

Бернхард Велц в Radiocast

29.11.2022

Zoom In #17: Христина Бабалова

25.11.2022

Етническа палитра в Radiocast

23.11.2022


flash