Французойка заспа в самолет и се върна в изходна точка

Французойка премина 12 хиляди километра и пътува 18 часа със самолет за нищо - тръгнала от Пакистан, тя заспа на борда и не слезе в Париж, а се върна в изходна точка в гр. Лахор.

Пакистанският въздушен превозвач PIA разследва случая, за да разбере как се е случило така, че жената е останала незабелязана в продължение на два часа при кацането на самолета на летище "Шарл де Гол" в Париж.
 
Името на пътничката, летяла нахалост, е Кристин Ахмед. Тя отпътувала във вторник по обяд от летището в пакистанския град Лахор през Милано за Париж. Кристин не се събудила при пристигането си във Франция, но не съобщила за перипетиите си и на стюардесите по време на обратния полет. Но все пак се сблъскала с имиграционните власти при слизането си в Лахор, защото нямала съответните печати.
 
Накрая г-жа Ахмед била превозена до Франция в сряда  с друг полет на друга компания. Разноските трябвало да бъдат поети от самата нея , защото "задължение на всеки пътник е да слезе от самолета при пристигането в заявената от него дестинация". 

Свързани новини

Банани с кокаин

06.02.2013

Лондон узакони гей браковете

06.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Ирански астронавт до 2018

05.02.2013


flash