50 Cent за скандала с Диди: Говоря ви за това от 10 години!

Известен като един от най-големите критици на Шон "Диди" Комбс, 50 Cent, разкрива истинската причина, поради която е толкова активен в обвиненията, повдигнати срещу неговия колега.

Хитмейкърът на "In Da Club" говори за това как е бил критик на Комбс много преди обвиненията да излязат наяве. "Вижте, изглежда, сякаш правя някои изключително възмутителни неща, но това съвсем не е така", каза 50 Cent относно коментарите си за "Диди" в скорошен разговор с People. "Аз просто повтарям това, за което говоря от 10 години".

Враждата на двамата рапъри започна през 2006-та година, когато в  своята песен "The bomb", 50 Cent обвинява Пъф Деди, че е замесен в убийството на Notorious BIG. И до ден днешен Диди отрича обвиненията.

"Сега, когато това става вече очевидно за всички, аз пртосто си мисля - хей, това е моята гледна точка, защото аз стоях настрана от всички тези глупости, това никога не е бил моят стил - предпоалагм можете да ме наречете по-скучен или обикновен", казва 50. 

Все още неозаглавената продукция, която готви рапърът, ще се фокусира върху обвиненията срешу Комбс за сексуално насилие, които, според разследващите, се простират десетилетия назад във времето. "Тази история ще има значителен отвук сред хората. Това е сложен разказ, койато се простира в течение на десетилетия, не само заглавията и клиповете, който видяхме досега", казват 50 и режисьорката Александра Стейпълтън в съвместно изявление. "Непреклонни сме в отдадеността си да дадем глас на безгласните и да покажем автентична и нюансирана гледна точка."

Свързани новини

Имотни проблеми за рапъра

11.11.2024

Става все по-гнусно

30.10.2024

Още разкрития

25.10.2024

Става все по-лошо

03.10.2024

Пъф Деди в центъра на нов сериал

27.09.2024

flash