Ново развитие по случая със смъртните заплахи срещу Дара Екимова

Районният съд в Пловдив назначи съдебнопсихиатрична експертиза на 28-годишната Гергана Неделчева, заплашвала с убийство и обиждала в социалната мрежа певицата Дара Екимова и музикалния продуцент Саня Армутлиева. Това съобщи продуцентската къща "Вирджиния Рекърдс".

Делото беше образувано след сигнал от потърпевшите. За случая стана ясно на 19 август. Музикалният продуцент Саня Армутлиева алармира в профила си във Facebook, че Дара Екимова е била заплашвана с убийство и обиждана многократно в съобщения.

Във вторник премина първото открито съдебно заседание, образувано от Районния съд вследствие на внесеното от Районната прокуратура в Пловдив искане по реда на Закона за здравето за задължително настаняване и лечение в специализирано психиатрично заведение на Гергана Неделчева.

Процесът премина при закрити врата с разпит на всички призовани свидетели. Съдът допусна и назначи съдебнопсихиатрична експертиза, която следва да се извърши спрямо жената в стационар.

От ":Вирджиния Рекърдс" отправиха благодарности за бързата реакция към прокуратурата и съда в Пловдив, Дирекция "Киберпрестъпност" при ГДБОП и медиите. Следващото заседание по делото е насрочено за 17 септември.


Свързани новини

Още едно ново парче от певицата

23.08.2024

Дара Екимова с дебютен албум

20.08.2024

Заплахи към Дара Екимова

19.08.2024

Чухме го в миниалбума на Роби "Двамата"

31.05.2024

Нова песен, нов хит

07.05.2024


flash