Адел спря концерта си в Мюнхен, за да гледа Олимпиадата

Адел явно се оказа голям фен на спорта. Певицата реши да не изпуска финала по лека атлетика на Олимпийските игри в Париж.

Адел направи голяма изненада за феновете си по време на концерта си в Мюнхен. 36-годишната изпълнителка на "Easy on Me" спря концерта си в събота, за да включи на екран финала на 100 метра за жени на Олимпиадата в Париж и да могат всички да разберат кой ще вземе златото. Тя сподели и няколко насърчителни думи за спортистите.

В клип, публикуван в социалните мрежи, певицата може да се види как върви към задната част на сцената, докато е обърната с лице към публиката. Камерата спира да проектира движенията й и вместо това започва да показва състезанието на пистата.

Във видеото коментаторът на Олимпиадата обяви, че Жулиен Алфред от Сейнт Лусия печели първото място , а Ша'Кари Ричардсън от отбора на САЩ финишира малко след нея. След като видя победителя, Адел каза на публиката: "Нека я аплодираме!" И добави: "Да продължим с шоуто. Фантастично, Сейнт Лусия!"

Друг клип от концерт предишната вечер показва как 16-кратният носител на Грами говори за Олимпийските игри. "... Докато гледах атлети от световна класа, си казвах: "О, това приземяване беше малко странно, нали? О, краката й не бяха наистина прави." Междувременно, ако опитах нещо, което правят те, щях да съм мъртъв."

Певицата продължи да хвали гимнастичката Симон Байлс за златната й победа в гимнастиката , като каза, че "тя беше абсолютно брилянтна".

 


Свързани новини

Адел пее за последно в Лас Вегас

04.09.2024

Потвърдено!

13.08.2024

Адел си взима почивка от музиката

17.07.2024

Коментар от фен ядоса Адел

05.06.2024

Лас Вегас ще трябва да почака Адел

29.02.2024


flash