CNN пусна видео как Diddy бие приятелката си през 2016, той заяви, че бил в "тежък момент"

Клип с насилие над жена от страна на рапъра Шон "Диди" Комбс бе разпространен от CNN в края на миналата седмица.
 
 
Посегателството е извършено през 2016 г. в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е вече бившата приятелка на Комбс, Касандра "Каси" Вентура, напомня life.dir.bg. Видеото, което медията разпространи, е от охранителни камери и се вижда как изпълнителят удря, блъска, рита и влачи тогавашната си половинка. 
В края на 2023 Каси заведе дело срещу него по обвинение в сексуално насилие, побой и трафик на хора. Адвокатът на Комбс тогава определи обвиненията ѝ като "лъжи". Ден след внасянето на иска на Вентура в съда, тя и рапърът постигнаха извънсъдебно споразумение и до процес не се стигна. Финалната му позиция беше твърдение за абсолютната му невинност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 
След като клипът стана публично достояние и се разчу обаче, рапърът се извини публично. В Инстаграм профила си Шон заяви, че поведението му е непростимо и добави, че е отвратен от това, което вижда. "Толкова е трудно да се връщам към най-тежките моменти от живота си. Бях ударил дъното, но няма да търся извинения за постъпката си - поведението ми в това видеo е непростимо и поемам пълна отговорност за действията си", каза той. "Потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и рехабилитация, помолих Бог за неговата милост и прошка. Толкова съжалявам." От видеото не става ясно дали е молил за милост и прошка и жертвата си. Не става ясно и дали щеше да си отправи тази похвална самокритика, ако не беше притиснат до стената от изтеклото видео.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 
Той не коментира и това, че докато записът не стана публично достояние, беше лъгал публично за истината за инцидента, не коментира и информацията, която се появи, че навремето е платил 50 хиляди долара, за да получи записите от хотела. Източници коментират, че записът вероятно е бил част от личния архив на изпълнителя и е бил открит при няколкото претърсвания, които полицията направи в имотите му в Лос Анджелис и Маями. Предполага се, че така записът е "изтекъл" до медиите.
 
Шон "Диди" Комбс е основател на лейбъла Bad Boys Records. Той е сред най-влиятелните продуценти в индустрията, както и успешен изпълнител. Има и собствена марка дрехи.

Свързани новини

Девето дело срещу Пъф Деди

08.07.2024

Нови обвинения срещу Пъф Деди

01.07.2024

Проблемите му се задълбочават

26.03.2024

Нови обвинения срещу Пъф Деди

28.02.2024

Рапърът Пъф Деди номиниран за ''Грами''

13.12.2023


flash