Twenty One Pilots обявиха мащабно турне, пуснаха новия сингъл "Next Semester"

Twenty One Pilots обявиха подробности за мащабното си глобално хедлайн турне "The Clancy World Tour" и споделиха "Next Semester" – нова песен от дългоочаквания им предстоящ албум Clancy, който ще излезе на 17-ти май. Видеото към парчето е режисирано от Андрю Донохо.
 
Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на Clancy с "The Clancy World Tour" – най-голямото им хедлайн турне до момента, което ще стартира на 15-ти август в "Ball Arena" в Денвър, Колорадо. Продуцирано от "Live Nation", турнето ще прекоси Северна Америка през есента, последвано от дати в Нова Зеландия, Австралия, Европа и Обединеното кралство. 
 
 
Миналия месец Twenty One Pilots се завърнаха с анонса на Clancy и издадоха водещия сингъл от албума – "Overcompensate", заедно с придружаващо официално видео, режисирано от Reel Bear Media. Парчето, което се изстреля стремглаво в класацията на радиостанциите с формат Alternative, влизайки в Топ 5, направи огромно впечатление при излизането си, приветствайки слушателите обратно в завладяващия свят на Trench. 
 
Clancy - съдържание:
1. Overcompensate 
2. Next Semester 
3. Midwest Indigo
4. Routines In The Night
5. Backslide 
6. Vignette
7. The Craving (Jenna’s Version)
8. Lavish
9. Navigating 
10. Snap Back 
11. Oldies Station
12. At the Risk Of Feeling Dumb
13. Paladin Strait
 
С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо, дуо Тайлър Джоузеф и Джош Дън, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звученето на цяло поколение. Продуциран съвместно с Джоузеф и Пол Мийни, Clancy бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през 2015 г., Blurryface. Освен това, предстоящото издаване на Clancy на 17-ти май съвпада с годишнината на Blurryface, който беше пуснат точно преди девет години. 
 
Twenty One Pilots разшириха амбициозната концепция, изложена в Blurryface, с Trench (2018). Включващ синглите "Chlorine", "My Blood" и "Jumpsuit", албумът беше включен в списъците за "Най-доброто от" на Billboard, Kerrang!, Alternative Press и Rock Sound, които го поставиха на #1.
 
Scaled And Icy (2021) дебютира под №1 в класациите на Billboard за най-добри рок албуми и най-добри алтернативни албуми. Изкачи се до №3 в Billboard 200, отбелязвайки най-успешната първа седмица за рок албум през 2021 г. Акценти в албума са "The Outside", "Saturday" и "Shy Away", последният от които се изкачи до първа позиция във формата само за три седмици, поставяйки дуото в елитната група от изпълнители с множество песни, които са се издигнали до №1 във формата в рамките на три седмици или по-малко, включително U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters. 
 

Свързани новини

21P отново са тук

05.03.2024

Twenty One Pilots с нов албум

28.04.2023

Лимитирано издание за 10 рожден ден

13.01.2023

Twenty One Pilots с ново видео

28.07.2022

Twenty One Pilots с нова песен

19.05.2021


flash