Twenty One Pilots пуснаха новата си песен “Saturday”

Twenty One Pilots споделиха “Saturday” - трети трак от предстоящия нов албум Scaled And Icy, който излиза този петък, 21 май през Орфей Мюзик / Fueled By Ramen. 
 
 
“Saturday” следва наскоро излезлото парче “Choker”, чието видео е режисирано от Mark Eshleman за Reel Bear Media, както и водещия сингъл на Scaled And Icy, “Shy Away”, който в момента е #1 в Alternative Radio за четвърта последователна седмица.  
 
Scaled And Icy - съдържание:
1. Good Day
2. Choker
3. Shy Away
4. The Outside
5. Saturday
6. Never Take It
7. Mulberry Street
8. Formidable
9. Bounce Man
10. No Chances
11. Redecorate
 
Първото някога глобално стрийминг събитие на Twenty One Pilots, “Twenty One Pilots - Livestream Experience”, ще се излъчи този петък, 21 май (събота, 22 май, 03:00 ч. наше време). “Twenty One Pilots - Livestream Experience” обещава да бъде незабравимо изпълнение на живо със сетлист от целия каталог на дуото и дебют на живо на нов материал от Scaled And Icy. Билетите за събитието са в продажба на live.twentyonepilots.com
 
Twenty One Pilots се завръщат с нов албум, сингъл и видео
 
Писан и в голяма част продуциран от Joseph в изолация през последната година в домашното студио, с барабанни техники в албума от Dun из цялата страна, Scaled And Icy е продукт на виртуални сесии от дълга дистанция и показва дуото с преобърнатите му рутини, успоредно с преодоляването на емоциите от 2020 –тревожност, самота, скука и съмнение.  
 
 
Дуото трябваше да се въздържи от нормалните студийни сесии, но достигна ново ниво на самоанализ в процеса, приемайки по-въображаем и дързък подход към писането на песните си. Резултатът е колекция от песни, които продължават напред през пречките и се фокусира върху възможностите, които си струва да се запомнят. Scaled And Icy е първия студиен албум от Twenty One Pilots за три години и следва платинено сертифицирания Trench.

Свързани новини

Дуото тръгва на турне

02.04.2024

21P отново са тук

05.03.2024

Twenty One Pilots с нов албум

28.04.2023

Лимитирано издание за 10 рожден ден

13.01.2023

Twenty One Pilots с ново видео

28.07.2022


flash