Търси в сайта...

Жените не плачат, а се въздигат като Феникс от пепелта в новия албум на Шакира

След 7-годишна пауза Шакира официално се завръща на музикалната сцена с новия си студиен албум Las Mujeres Ya No Lloran ("Жените вече не плачат"). 
 
Проектът излиза в период от живота на звездата, в който тя се съвзема от раздяла и продължава живота си и сама отглежда двамата си синове – Милан и Саша. Las Mujeres Ya No Lloran е 12-ти албум в кариерата на латино дивата. Той включва 16 песни, от които 8 чисто нови, 1 ремикс и 7 абсолютни хита, сред които "TQG" с Karol G, "Te Felicito" с Rauw Alejandro и "Copa Vacía" с Manuel Turizo. Вече е факт и колаборацията с CardiB – "Punteria”. 
 
 
Колекцията е явно свидетелство за устойчивостта и силата на Шакира, която споделя многократно в интервюта през последните месеци, че ѝ се е наложило да събере парчетата от себе си и да ги съедини отново, за да продължи напред живота си като самотна майка. "Трябваше да преобразя тези травматични преживявания в нещо продуктивно", споделя тя в свое медийно участие, дни преди официалната премиера на албума. През 2022 т. тя и футболистът Жерар Пике обявиха раздялата си, а скоро след това стана ясно, че 10 години по-младият Пике има и нова връзка. 
 
Работата по Las Mujeres Ya No Lloran е била терапията за певицата, която чрез музика успява да канализира чувства като гняв, отчаяние, разочарование и болка. Проектът разкрива пред публиката на колумбийката едно ново лице на Шакира – на феникса, който се надига от пепелта за нов живот.
 

Свързани новини

Колумбийката ще покори Copa América

10.07.2024

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024


flash