Шакира ни пренася в морските дълбини с "Copa Vacia"

Шакира представи новия си сингъл "Copa Vacia" с участието на Мануел Туризо. Парчето е придружено от фантастично музикално видео, режисирано съвместно от Шакира и дългогодишния й сътрудник Хауме де ла Игуана. 
 
 
Сингълът на певицата с Bizarrap, озаглавен "Music Sessions Vol. 53", влезе в историята, дебютирайки на #1 в световен мащаб и счупвайки 14 световни рекорда на Гинес. Сега това е песента на испански език с най-много слушания за един ден в историята, като за 24 часа парчето счупи рекорда в Spotify с над 14 милиона стрийма. 
 
 
Миналия месец Шакира издаде "Acróstico" - балада за пиано, в която показа своята уязвима и чувствителна страна. Тя също беше отличена като първата латиноамериканска жена на годината на Billboard на встъпителната Mujeres Latinas en la Música, известна още като галата на Латиноамериканските жени в музиката. Това добавя още едно постижение към удивителната година за глобалната икона, която е първият изпълнител, който има две #1 парчета в класацията Global Top 50 в Spotify, както и в Billboard 200 и Billboard Hot 100. 
 
Шакира вече заема мястото на най-продаваната латино изпълнителка в историята, с десетилетна история на създаване на хитове, продължавайки да затвърждава легендарния си статус през изминалата година благодарение на невероятния успех на четирите ѝ най-нови хита "Te Felicito", "Monotonía", "Music Sessions #53" и "TQG".

Свързани новини

Не предавал правилното послание

03.04.2024

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024


flash