Сега и мъж обвини рапъра Пъф Деди в сексуален тормоз

В последните месеци рапърът Шон "Диди" Комбс, който стана известен като Пъф Деди беше обвинен няколко пъти в различни сексуални престъпления, като едно от последните бе за групово изнасилване. Сега се появи и ново обвинение за сексуален тормоз, този път от мъж.
 
В понеделник (26 февруари) Родни "Лил Род" Джоунс, бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело във федерален съд в Ню Йорк, твърдейки, че в продължение на повече от година Комбс го е тормозил сексуално, дрогирал го е и го е заплашвал. Джоунс претендира за обезщетение в размер на 30 милиона долара.
 
 
Според съдебните документи, получени от PEOPLE, Джоунс е продуцирал девет песни от последния албум на Комбс "Love" от септември 2022 г. до ноември 2023 г. Бившият служител заявява, че докато е работил по проекта, е живял с изпълнителя в различни градове на САЩ, а също така е почивал с Комбс извън страната. Джоунс твърди, че през това време е "станал свидетел, преживял и понесъл много неща, които далеч надхвърлят ролята му на продуцент на албума "Love"." Джоунс твърди, че поради ролята си на видеооператор е бил "задължен" да "снима постоянно" изпълнителя на "Last Night".
 
"В резултат на това г-н Джоунс се е сдобил с ХИЛЯДИ часове филмов материал и аудиозаписи на г-н Комбс, неговия персонал и гостите му, участващи в сериозни незаконни дейности", се посочва в съдебния документ. "През цялото време, докато живееше с г-н Комбс, г-н Джоунс беше жертва на постоянни нежелани и неразрешени опипвания и докосвания на ануса му от страна на г-н Комбс", пише още в съдебния иск. Бившият служител също така твърди, че в един момент е бил помолен да работи в банята на Комбс, а музикалният изпълнител "се разхождал гол и се къпал в прозрачна кабина", което накарало Джоунс да се чувства неудобно.
 
Джоунс твърди също така в иска си, че Комбс му е показал запис на американския диджей, звукозаписен продуцент и телевизионна личност Стиви Джей, който има анален контакт с мъж. Според ищеца, Комбс е знаел, че Джоунс "гледа и боготвори" Стиви Джей и е използвал записа като начин да го склони. "Това е нормална практика в музикалната индустрия, вижте, дори Стиви Джей го прави", уж казал Комбс на тогавашния си служител.
 
 
Джоунс също така твърди, че на Деня на благодарността през 2022 г. братовчедката на тогавашната приятелка на Комбс, Юнг Маями, също го е нападнала сексуално "в присъствието на г-н Комбс и неговия персонал". В допълнение към предполагаемата употреба на различни наркотици Джоунс твърди, че разполага с видеоматериал, на който се вижда как "г-н Комбс дава алкохолни напитки с примеси на непълнолетни и секс труженички в домовете си в Калифорния, Ню Йорк, Американските Вирджински острови и Флорида." Адвокатът на ищеца заяви пред "People", че са получили отказ за преговори, затова са прибегнали до съда за разрешаването на деликатния спор. 
 
 
В изявление за "People" Шон Холи, адвокатът на Комбс, пише: "Лил Род не е нищо повече от лъжец, който е подал иск за 30 милиона долара, безсрамно търсейки незаслужено заплащане. Безразсъдното му нахвърляне на имена на събития, които са чиста измислица и просто не са се случили, не е нищо повече от прозрачен опит да види името си в заглавията на таблоидите. Разполагаме с убедителни и неоспорими доказателства, че твърденията му са пълни лъжи. Опитите ни да споделим тези доказателства с адвоката на г-н Джоунс, Тайрон Блекбърн, бяха пренебрегнати, тъй като г-н Блекбърн отказва да отговори на обажданията ни. Ще разгледаме тези нелепи твърдения в съда и ще предприемем всички подходящи действия срещу тези, които ги отправят."

Свързани новини

Хванаха рапъра-насилник в лъжа

20.05.2024

Проблемите му се задълбочават

26.03.2024

Рапърът Пъф Деди номиниран за ''Грами''

13.12.2023

Puff Daddy с юбилеен бокс сет

13.07.2016

P Diddy отново стана Puff Daddy

27.03.2014


flash