Михаела Филева - лидер в интернет и по ефирни излъчвания

Само седмица след официалното й представяне, песента "Опасно близки“ на Михаела Филева с участието на VenZy стана най-въртяната българска песен в ефира, а гледанията й в интернет вече надхвърлят половин милион.

 
Чаровната изпълнителка коментира в интервю: "Ще излъжа, ако кажа, че съм очаквала такъв успех и то за толкова кратко време. Когато правихме песента, целият екип дадохме всичко от себе си и имахме желанието трудът ни да види бял свят. Това се случи и продължава да се случва. Щастлива съм!“
 
Михаела Филева се занимава с музика от 4-годишна, за първи път излиза на голяма сцена в ТВ формата "X Factor”. Там е забелязана от продуцентска компания Монте Мюзик, които я канят да стане техен артист. През 2012 участва в хита на Били Хлапето "Когато ти трябвам“. За видеото на „Опасно близко“ певицата и танцьорите от "The Center“ подготвят специална хореография, в която се вижда, че освен талантлива изпълнителка, Михаела е отлична танцьорка.
 
В момента Михаела е в BG Top 40 едновременно с две песни - "Когато ти трябвам“, на #35 и новата "Опасно близки“, която е още по-високо в чарта - на #13.

Свързани новини

Михаела Филева с нов стопроцентов хит

07.12.2020

Михаела Филева - “Филм за двама”

14.03.2016

"Дамски" и "мъжки" песни в ефирен двубой

19.06.2015

Графа и Михаела Филева c общ сингъл

23.03.2015

Михаела Филева с акустичен концерт

28.01.2015


flash