Рита Ора посети за втори път България - вече семейно

Рита Ора и мъжът ѝ Тайка Уайтити са прекарали няколко дни в София. Причината за посещението им този път е свързан с професионален ангажимент на известния режисьор.
 
Тайка, който се прочу с филма си "Джоджо Заека", за който получи "Оскар", е снимал реклама за един от най-популярните световни брандове. Снимките са протекли в Киноцентър Бояна, където и други холивудски режисьори са работили по своите продукции. Елитен столичен хотел пък сподели във Facebook страницата си снимка на Ора и Уайтити с ръчно написано послание от тях: "Много ви благодарим за гостоприемството! Обичаме ви".
 
 
Всъщност това не е първо посещение на Рита Ора в България. Преди няколко години певицата засне клипа към песента си "Big" у нас. В клипа Рита танцува на фона на панелния квартал "Тева" в Перник. Някои от кадрите са заснети и на красивия връх Бузлуджа в дом-паметника на БКП.
 
 
След София, Рита Ора и Тайка Уайтити продължиха своята Балканска обиколка към Косово. Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на световноизвестната косовска певица. "От името на столицата ви връчваме "Ключа на града", за специалните емоции и топлите чувства, които ни давате и за достойното представяне на страната ни в световен план", написа Рама във Facebook. "Прищина ви посреща с отворено сърце както днес, така и винаги".
 
 
Те се срещнаха и лично с премиера на страната Албин Курти, който поднесе торта за рождения ден на певицата. Тя навърши 33 години на 26 ноември 2023. Според премиера, Рита Ора е достигнала най-високите върхове на успеха и признанието по света, като винаги е почитала корените и културата в родината си. 
Президентът на Косово Вьоса Османи организира прием за певицата и добави, че нейните успехи са насочили погледите на света към Косово. Изпълнителката е родена в Косово и има албански произход, но като малка заминава за Великобритания със семейството си.

Свързани новини

Певицата скоро пуска нов албум

20.04.2023

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020


flash