Мадона навърши 65, обяви стартовата дата на американското си турне

Кралицата на попа Мадона днес отбелязва своя 65-ти рожден ден. 
 
Мадона Луиз Чиконе, както е истинското й име, е родена на днешната дата през 1958 г. в Бей Сити. От 80-те години на миналия век Мадона се превръща във вечната поп икона, а продажбите на албумите ѝ надхвърлят рекордния брой от над 400 милиона копия.
 
Най-продаваният ѝ албум е True Blue"с продажби от над 42,5 млн. копия, а най-продаваният ѝ сингъл е "Hung Up" с над 10 млн. копия. 

За да отпразнува рождения си ден, Мадона, която напоследък имаше здравословни проблеми, потвърди датата на старта на турнето си в Северна Америка. Припомняме, изпълнителката беше принудена да отложи концертите си в САЩ, защото влезе в болница с бактериална инфекция през юни. 
 
Мадона с първи думи след престоя в болница
 
Северноамериканската част от турнето ѝ "Celebration" трябваше да започне на 15 юли във Ванкувър и да приключи на 8 октомври в Лас Вегас. Датите на концертите бяха отложени, за да може Мадона да се излекува. Към момента тя се възстановява и даже поднови репетициите си. 
 
Според новия график на 14 октомври певицата ще пее в Лондон, като там ще започне европейската си обиколка. На 13 декември Мадона ще има концерт в "Бъркли център" в Ню Йорк. Турнето ще продължи до 24 април, когато ще бъде шоуто ѝ в Мексико. 
 
Мадона вече танцува, отбелязва 40 години от първия си албум
 
"На път съм да се възстановя и съм изключително благодарна за всичко в живота си". Фокусът ми в момента е върху здравето ми. Ще бъде още по-силна, уверявам ви, и ще се върна при вас възможно най-скоро.". написа наскоро певицата в Instagram. 
 

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона с нов гаф

13.03.2024

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024

Кралицата на попа падна на сцената

20.02.2024

Мадона отговори на ядосаните фенове

29.01.2024


flash