Меган Фокс и Machine Gun Kelly заговориха отново за сватба

Актрисата Меган Фокс и музикантът Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly, бяха разделени няколко месеца, заради проблеми с доверието.
 
Изглежда посещението при терапевт е помогнало, тъй като двойката отново заговори за своята бъдеща сватба, пише life.dir.bg.
 
През зимата Меган пусна в социалните мрежи закодиран текст, който накара феновете ѝ да си мислят, че Machine ѝ е изневерил: "Можеш да усетиш вкуса на нечестността". Всъщност това е част от песента на Бионсе, която направи в чест на Джей Зи, който ѝ бе изневерил преди шест години.
 
След това описание по-наблюдателните последователи на Меган и Колсън пък споделиха, че са ги засекли пред кабинет за брачни консултации. Сега обаче източник съобщи, че плановете за сватба отново са в ход.
 
"На прав път са. След терапията, на която се подложиха, пожънаха значителен успех във връзката си. Изграждат отново разрушеното доверие и говорят за сватба", коментира запознат със ситуацията източник пред "Us Weekly".
 
Преди месеци, когато гръмна новината, че са разделени, техни близки коментираха, че бавно и полека се опитват да възстановят отношенията си, а музикантът правел всичко по силите си. Въпреки това тогава техните приятели не били убедени, че връзката им ще просъществува.
 
Иначе двамата се запознават през 2020, по време на снимките на филма "Midnight in the Switchgrass". Две години по-късно, вече лудо влюбени, се сгодяват.

Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly с признание

22.02.2024

Machine Gun и Меган Фокс се сгодиха

13.01.2022

Bebe Rexha - "Home"

22.11.2017


flash