Machine Gun предложи брак на Меган Фокс

Горчиво за актрисата Меган Фокс и музиканта Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly!

Красивата актриса пусна в профила си в Instagram клипче, на което се вижда как рапърът пада на колене и ѝ предлага брак. И тя казва Да!

"Забравихме за болката, с която се сблъскахме заедно за толкова кратък, луд период от време. Не осъзнавахме за работата и жертвите, които връзката ни ще изисква от нас, но бяхме опиянени от любовта. И кармата. Някакси година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и се смяхме повече, отколкото си представях, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да. ...и си пихме от кръвта един на друг...", пише в поста си Фокс. 

Музикантът пък показа красивия пръстен, който е подарил на годеницата си: 

 

Machine Gun Kelly и Фокс се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Midnight in the Switchgrass" през 2020-та и искрата пламва моментално. Двойката определено демонстрира много страстна връзка. Техните публични прояви ги направиха любима двойка на таблоидите, а актрисата и музиканта не се свенят да подхранват тази любов с визията си.

Това ще бъде първият брак за музиканта, който има дъщеря от предишна връзка. Фокс пък  беше омъжена за актьора Браян Остин Грийн, с когото има три деца. 


Свързани новини

Меган Фокс пак отмени годежа си

21.03.2024

Machine Gun Kelly с признание

22.02.2024

Терапията за двойки явно помага!

24.07.2023

Bebe Rexha - "Home"

22.11.2017


flash